Om TVsporten

Vi er et hold af sportsskribenter, udviklere og digitale markedsføringseksperter, der alle deler en passion for at se sport. Ideen til TVsportens platform stammer fra vores fælles interesse i at se livesport i TV, og det hul vi bemærkede i markedet for et produkt, der gør dette nemt.

Nødvendighed er opfindelsens moder, som man siger, og dette er præcis, hvorfor vi besluttede os for at udbyde en online TV-sport guide og app. Vi skabte en platform, der sikrer, at ligesindede sportsfans aldrig går glip af en kamp i TV. TVsporten giver en service til Danmark og er en del af en familie af guides, der hjælper millioner af fans hver weekend i Sverige (TVmatchen.nu), Norge (TVkampen.com), Tyskland (TVsportguide.de) og England (TVsportguide.com).

Vi giver TV-tidspunkter for at sikre at fans af alle sportsgrene altid er up-to-date med begivenhederne i deres foretrukne sportsgrene. Listen dækker over mange sportsgrene fordelt på samtlige danske TV-stationer og streamingtjenester. Platformen er tilgængelig på både computer og mobil, og appen kan downloades i Google Play og AppStore.

Hjemmesiden indhold går dog udover bare TV-tidspunkter. Platformen tilbyder nemlig også indhold af høj kvalitet, der forbedrer enhver seers oplevelse. Dette inkluderer ting som holdnyt og kampstatistik, der er tilgængeligt for en lang række kampe. Du kan også vælge dine favoritsportsgrene, turneringer og hold og få notifikationer forud for den næste store kamp.

Du finder også en gratis widget, der kan personliggøres og indlejres på enhver hjemmeside. Her kan du vælge, hvilke sportsgrene, du vil vise samt widgettens farve og størrelse alt efter din hjemmesides behov.

TVsporten ejes af Raketech Group, der er en førende iGaming affiliate med hjemmesider fra hele Europa. Firmaet følger klare rammer, hvad angår ansvarlige praksisser, og det guider både sports- og spilleentusiaster til de bedste services på markedet.

FAQ

Streamer I nogle sportsbegivenheder?

Nej, vi tilbyder kun TV-guides for en lang række TV-kanaler og streamingtjenester, der hjælper brugerne med at finde lovlige kilder til at se deres foretrukne sportsbegivenheder.

Hvorfor vises begivenheder efter midnat ikke som dagens første?

Vi har valgt at følge samme TV-guide-format som de fleste andre sider, hvorfor en dag starter klokken 05.00 og slutter klokken 04.59.

Viser tidspunkterne, hvornår kampen eller optakten starter?

Vi går altid efter at vise, hvornår kampen begynder.

Hvorfor viser du ikke enhver tilgængelig sportsgren, og vil i tilføje flere?

Vi har valgt at begrænse antallet af sportsgrene for at kunne levere en tilstrækkelig liste over de mest populære sportsgrene. Vi evaluerer dog løbende vores tjenester og planlægger at tilføje flere sportsgrene i fremtiden.

Hvor kan jeg downloade jeres apps?

 

Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål, vil anmode om tilføjelse af en sportsgren eller, hvis du finder nogle fejl på vores hjemmeside.