TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 25 lør
 • 26 i dag
 • 27 man
 • 28 tirs
 • 29 ons
 • 30 tors
 • 31 fre
 • 1 lør
 • 2 søn
 • 3 man
 • 4 tirs
 • 5 ons
 • 6 tors

Superliga i TV og Live Stream

TVsporten giver dig 3F Superliga kampprogram og stilling for sæsonen 2023/2024.
Her kan du se alle TV-tidspunkterne og livestream for 3F Superligaen. 12 hold kæmper om at blive danske mestre. Flest mesterskaber har de regerende mestre FC København med 15 af slagsen. Årets oprykkere er Vejle og Hvidovre. Forneden kan du se starttidspunkt for samtlige Superliga kampe samt, hvilke kanaler, der viser dem.

Har du et favorithold? Vil du se odds fra en af markedets bedste udbyder når det kommer til spil? Hos bet365 finder du hundredvis af sportsbegivenheder med spændende spil og gode odds. Siden er flot og utrolig brugervenlig og ved et enkelt besøg, så vil du se hvorfor Bet365 er så populær.

Når det kommer til Sport og TV, så er det svært at komme udenom Viaplay. Deres sportstilbud er måske det stærkeste på markedet, hvor du er sikret massevis af sportsbegivenheder, såsom Champions League, Premier League, Superliga, LaLiga, Formel 1, European Tour, NFL og UFC. Så hvis du brænder for sport og vil se det live fra TV, tablet eller telefon, så er Viaplay bestemt værd at besøge.
25 maj

i går, lørdag

26 maj

i dag, søndag

17:00

FC Midtjylland – Silkeborg IF

Superliga · VBet Live odds

17:00

FC København – FC Nordsjælland

Superliga · VBet Live odds

Den bedste fodboldrække har navnet Superligaen, og ligaen består af 12 klubber, der er forskellige dele af landet. Det er Divisionsforeningen, der arrangerer Superligaen og de øvrige DBU-turneringer i Danmark.

Som det forholder sig i andre ligaer i Europa, er der en titel på spil i Superligaen. Nummer 1 efter de 33 runder kan kalde sig selv for danmarksmester, mens nummer 12 og 11 rykker ud af Superligaen og ned i 1. division.

Læs i denne guide, hvornår der er Superliga 2023/2024-kampe i tv, så du ikke går glip af en eneste kamp i sæsonen.

Superliga i dag på tv

Hvis du er vild med Superligaen i Danmark og fodbold i det hele taget, så er du nok interesseret i at vide, hvornår du kan se Superliga tv. Det kan du finde ud af på denne side, der løbende bliver opdateret med de nyeste informationer om kampene i Superligaen på tv.

Du kan her se en oversigt over kommende kampe, datoer, kamptidspunkt, holdene, tv-kanal og streamingmuligheder.

Få herunder overblikket over Superliga-sendeplanen og Superliga kampprogram, og længere nede i guiden kan du læse, hvordan du kan oprette et abonnement hos rettighedshaverne til Superligaen.

Hvilke tv-kanaler viser Superligaen i Danmark?

I Danmark kan du se fodbold fra Superligaen i tv på følgende kanaler: 6'eren, Canal 9, TV3+ og TV3 Sport.

Fra sæsonen 2024/2025 har Discovery ikke længere rettighederne til Superligaen. I stedet overtager TV 2 rettighederne, og de deler dem sammen med Viaplay i seks år frem.

Hvordan kan jeg se Superliga?

Se her trin for trin, hvordan du kan se Superliga i tv i Danmark.

 1. Opret dig som kunde hos en tv-udbyder i Danmark.
 2. Sørg for, at du opretter dig hos en udbyder, der har TV3+, TV3 Sport, Canal 9 og 6'eren, da det er de fire kanaler, der viser Superligaen i Danmark.

Superliga på Live Stream

Hvis du ikke vil have en traditionel tv-udbyder, så kan du også vælge at streame Superligaen ved at betale for Viaplay og discovery+, der begge deler rettighederne til Superligaen 2023/2024.

Tilgængelige streaming-platforme i Danmark

Hvis du er interesseret i streaming-platforme, der viser fodbold fra Superligaen, skal du som nævnt have abonnement til Viaplay og discovery+.

Fra 2024/2025-sæsonen overtager TV 2 rettighederne til Superligaen fra Discovery, så da vil du skulle have abonnement til TV 2 Play i stedet.

Sådan streamer man Superliga

Herunder kan du trin for trin se, hvordan du kan live streame fodbold kampe fra Superligaen i Danmark.

 • Opret dig som kunde hos Viaplay og discovery+, hvis du vil streame alle fodboldkampe i dag fra Superligaen

 • Du skal købe det abonnement, hvor live fodbold og anden sport er en del af abonnementet

 • Stream fodbold og anden sport fra de to platforme

Det koster 449 kroner om måneden at have Viaplay Total, hvor live sport indgår, mens det koster 129 kroner om måneden at have discovery+ med sport.

Om Superligaen

Superligaen i Danmark er den bedste danske fodboldrække med klubber som FC København, Brøndby IF, FC Midtjylland, FC Nordsjælland og så videre. Der er i alt 12 klubber med i Superligaen, og der spilles 33 kampe i en sæson.

Efter 22 spillerunder er grundspillet afsluttet, og ligaen deles i to. De øverste seks hold skal spille mesterskabsspil, og de nederste seks hold skal spille nedrykningsspil. Der er to nedrykkere fra Superligaen i Danmark i det nuværende format.

Den første sæson med Superliga i Danmark var i 1991, og før det var 1. division navnet på den bedste fodboldrække i Danmark.

Brøndby IF vandt den første sæson af Superligaen, og de er den klub, der har vundet Superligaen næstflest gange. Det er kun deres rivaler fra FCK, der har vundet ligaen flere gange.

Lyngby, Silkeborg IF, AaB, Herfølge, FC Nordsjælland og FC Midtjylland har også prøvet at vinde Superligaen i Danmark.

Det er en kun Brøndby af klubber i Danmark, som har spillet med i alle sæsonerne i Superligaen. Brøndby var tæt på at rykke ned i sæsonen 2012/2013, hvor de på sidste spillerunde mødte AC Horsens i Horsens. Brøndby vandt kampen med 1-0 på et mål af Lebogang Phiri, og dermed rykkede Horsens ud af Superligaen, men havde AC Horsens vundet kampen, ville det i stedet have været Brøndby, der var rykket ned.

Så hvis du er vild med Superligaen, så er det en god idé at holde sig opdateret, så du ikke misser vigtige informationer. Med et godt superliga TV abonnement kan man holde sig opdateret på følgende ting: Superliga stilling, Superliga highlights, Superliga skader osv. Du kan også holde øje med live fodboldresultater fra Superligaen.

FAQ

Hvilke kanaler viser Superliga i dag?

Hvis der er kampe på programmet i tv, kan du se live fodbold fra dansk fodbold på kanaler som TV3+, TV3 Sport, 6'eren og Canal 9. Superligaen kan også streames på Viaplay og discovery+.

Hvor kan man se Superliga?

Superliga-kampe kan ofte ses på forskellige tv-kanaler og streamingtjenester, som har købt rettighederne til at vise kampene. Det kan variere hvilke platforme der har rettighederne, men ofte er det kanaler som TV3 Sport, TV3+ Kanal 6, Canal 9, og streamingtjenester som Viaplay, der viser kampe fra den danske Superliga.

Kan jeg streame Superligaen på min mobil?

Ja, det kan du sagtens gøre. Hvis du har en smartphone og har adgang til internettet, er det intet problem for dig at streame live fodbold fra Superligaen på din mobil. Det kræver dog, at du har abonnement til den streamingtjeneste, som viser den kamp, du gerne vil se. Det er ligegyldigt, om du har en iOS- eller Android-smartphone. Begge enheder kan bruges til at streame Superligaen fra, og hvis du har en tablet, kan du også bruge den til at streame Superligaen.

Kan jeg streame Superligaen online?

Ja, hvis du sidder på din computer og har internetadgang, er det intet problem for dig at streame Superliga fra Viaplay eller discovery+. Det er de to streamingtjenester, der har rettighederne til den danske Superliga i fodbold i denne sæson, så du kan med sikkerhed vide, at du kan se alle kampene fra Superligaen, hvis du er abonnent på begge platforme.

Hvad er Superliga?

Superligaen er den højeste fodboldliga i Danmark og består af de bedste danske fodboldklubber. Ligaen fungerer som den øverste division i det danske fodboldliga-system, hvor holdene konkurrerer om mesterskabet og for at undgå nedrykning til den næstøverste division.

Hvem har vundet flest Superliga titler?

F.C. København (FCK) har traditionelt været en af de mest succesfulde klubber i Superligaens historie og har vundet mesterskabet flere gange. Brøndby IF og AaB er også blandt de klubber, der har vundet flere mesterskaber. Det præcise antal mesterskaber kan ændre sig over tid, så det er en god idé at tjekke de seneste opdateringer for den mest aktuelle information.

Hvornår starter Superliga?

Superliga-sæsonen starter typisk i juli eller august og fortsætter indtil maj eller juni det følgende år. Der er en vinterpause midt i sæsonen. Start- og slutdatoer kan variere fra sæson til sæson.