TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 22 tors
 • 23 i dag
 • 24 lør
 • 25 søn
 • 26 man
 • 27 tirs
 • 28 ons
 • 29 tors
 • 1 fre
 • 2 lør
 • 3 søn
 • 4 man
 • 5 tirs

Superliga i TV og Live Stream

TVsporten giver dig 3F Superliga kampprogram og stilling for sæsonen 2023/2024.
Her kan du se alle TV-tidspunkterne og livestream for 3F Superligaen. 12 hold kæmper om at blive danske mestre. Flest mesterskaber har de regerende mestre FC København med 15 af slagsen. Årets oprykkere er Vejle og Hvidovre. Forneden kan du se starttidspunkt for samtlige Superliga kampe samt, hvilke kanaler, der viser dem.

Har du et favorithold? Vil du se odds fra en af markedets bedste udbyder når det kommer til spil? Hos bet365 finder du hundredvis af sportsbegivenheder med spændende spil og gode odds. Siden er flot og utrolig brugervenlig og ved et enkelt besøg, så vil du se hvorfor Bet365 er så populær.

Når det kommer til Sport og TV, så er det svært at komme udenom Viaplay. Deres sportstilbud er måske det stærkeste på markedet, hvor du er sikret massevis af sportsbegivenheder, såsom Champions League, Premier League, Superliga, LaLiga, Formel 1, European Tour, NFL og UFC. Så hvis du brænder for sport og vil se det live fra TV, tablet eller telefon, så er Viaplay bestemt værd at besøge.
23 feb

i dag, fredag

Tidligere udsendelser i dag
25 feb

søndag

26 feb

mandag

19:00

FC København – FC Nordsjælland

Superliga · Bet365 Live odds

1 mar

fredag

19:00

FC Midtjylland – FC København

Superliga · Bet365 Live odds

3 mar

søndag

4 mar

mandag

19:00

FC Nordsjælland – Silkeborg IF

Superliga · Bet365 Live odds

8 mar

fredag

19:00

Hvidovre IF – FC Nordsjælland

Superliga · Bet365 Live odds

10 mar

søndag

16:00

FC København – Lyngby BK

Superliga · Bet365 Live odds

18:00
11 mar

mandag

19:00

Randers FC – FC Midtjylland

Superliga · Bet365 Live odds

17 mar

søndag

17:00

Brøndby IF – Silkeborg IF

Superliga · Bet365 Live odds

17:00

FC Midtjylland – Vejle BK

Superliga · Bet365 Live odds

17:00

FC Nordsjælland – Randers FC

Superliga · Bet365 Live odds

17:00

Superligaen 2023/24

Der er noget ganske særligt over Superligaen og TVsporten giver dig det komplette overblik og kampprogram for Superliga sæsonen 2023/2024.

Her kan du se alle kamptidspunkterne, den aktuelle stilling, topscorerliste samt oversigt for tv og livestream for de kommende Superliga-kampe.

Der er heldigvis altid masser af action og spænding i Superligaen, hvor der er intens fight om at indtage Superliga-tronen.

FC København er de forsvarende mestre og er naturligvis blandt favoritterne til at vinde i år. Andre åbenlyse kandidater er FC Midtjylland, FC Nordsjælland og Brøndby..

Med vores guide kan du lynhurtigt danne dig et overblik over, hvilke kanaler som der i den nærmeste fremtid viser Superliga-kampene i TV eller på ViaPlay-stream.

Strukturen i Superligaen denne sæson

Vi kan se frem til en række spændende Superligabrag i denne sæson, hvor de 12 Superliga-klubber skal først igennem grundspillet, hvor der skal afvikles 22 spillerunder.

Herefter vil Top 6-klubberne går videre til slutspillet om mesterskabet, mens de nederste 6 hold i tabellen ryger i nedrykningsslutspillet.

I mesterskabsslutspillet mødes de 6 hold hinanden to gange, hvilket vil sige, at der bliver afviklet 10 spillerunder før vi har fundet de nye danske mestre.

Sideløbende med ligakampene, skal flere af Superliga-klubberne også spille med om DBU pokalen, hvor højdepunktet naturligvis er den store pokalfinale på Kr. Himmelsfartsdag (den 18. maj 2023).

Det bliver også dramatisk i nedrykningsslutspillet. Her bliver de 6 bundhold også sendt igennem 10 spillerunder og herefter må de to nederst-placerede hold så tage turen ned til 1. division.

Vinderen af nedrykningsspillet skal møde 4.pladsen i mesterskabsslutspillet i play-off om kvalifikation til Conference League.

Superliga Historie

Grundlagt i 1991, hvor den erstattede 1. division, som Danmarks højeste fodboldliga. Fra starten i 1991 deltog 10 hold. Den åbne Superliga-sæson blev spillet i foråret 1991, hvor de ti hold spillede hinanden to gange om mesterskabet. Fra sommeren 1991 ville turneringsstrukturen strække sig over to år. De 10 hold spillede hinanden to gange i første halvdel af turneringen. I det følgende forår blev de to nederste hold afskåret, og de resterende otte hold skulle igen spille mod hinanden to gange, i alt 32 kampe i en sæson.

Denne praksis blev opgivet før sæsonen 1995-1996, hvor antallet af hold, der konkurrerede blev øget til 12, hvor de spillede hinanden tre gange i 33 kampe pr. Superliga-sæson. I den første sæson af denne nye struktur blev Coca-Cola navnesponsor for ligaen, der derefter blev navngivet Coca-Cola Ligaen. Efter en enkelt sæson under dette navn blev Faxe Brewery sponsorer, og ligaen skiftede navn til Faxe Kondi Ligaen. Før sæsonen 2001-2002 blev Scandinavian Airlines System (SAS) hovedsponsor, og turneringens navn ændrede sig til SAS Ligaen. Idag er superligaen også kendt som 3F superligaen.

Hvor kan jeg se Superligaen i TV?

Er der ikke lige mulighed for at komme ud på Superliga-stadions og stå på lægterne, så er der heldigvis stadig masser af chancer for at følge Superligaen fra tætteste hold, da der er hele fem forskellige kanaler, som viser Superliga-kampene i TV.

Der er i første omgang tale om TV3 Sport, TV3 Max, TV3+, mens du også finder Superliga-kampe på både 6'eren og Canal 9.

Du kan også se Superliga-kampe på ViaPlay, hvor du hver uge kan streame Superligaen direkte på din computer, smartphone, tablet eller Smart TV.

Så sørg for at følge godt med i vores TV-oversigt. Her kan du nemlig se starttidspunkt for samtlige Superliga-kampe samt hvilke kanaler der viser opgørene, så du er godt klædt på til når Superliga-bolden ruller.

Se alle kommende fodboldbegivenhede

Er du en sand fodboldfanatiker, og ønsker du ikke at gå glip af et eneste spark på bolden? Hos TVsporten stræber vi efter at forsyne dig med det mest omfattende overblik over alle fodboldkampe, der sendes i TV og via live streams i Danmark - døgnet rundt, hver dag. Vores side for fodbold i dag og kommende sendinger er designet til at give dig en enkel og strømlinet adgang til alle de informationer, du behøver for at planlægge din fodboldaften perfekt. Uanset om det er de lokale Superliga-brag eller internationale mesterskaber, sørger vi for, at du ved præcis, hvilke kanaler du skal tune ind på. Nyd spændingen og passionen ved hver kamp med vores anbefalinger og guide til de bedste udsendelser og streamingtjenester for fodboldfans. Bliv klar til kampen med TVsporten og gå aldrig glip af et minut fra dine favoritfodboldklubber og -ligaer igen.