TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 11 tors
 • 12 i dag
 • 13 lør
 • 14 søn
 • 15 man
 • 16 tirs
 • 17 ons
 • 18 tors
 • 19 fre
 • 20 lør
 • 21 søn
 • 22 man
 • 23 tirs

Chelsea FC i TV og Live Stream

Chelsea er et engelsk hold som spiller i den engelske Premier League. Chelsea er en af de mest succesfulde hold i Englang og i verden med en række mesterskaber.

Ønsker du at se Chelsea i tv eller stream Chelsea, så har vi den perfekte tv guide her på siden.

Se oversigten over Chelsea på TV i dag og live stream.

Der er ingen kommende begivenheder for Chelsea FC Se andre sendinger under Fodbold.

Chelsea

Chelsea Football Club blev grundlagt den 10. marts 1905 og er en af de mest ikoniske fodboldklubber i England. Klubben har gennem årene oplevet stor succes, herunder sejre i både nationale og internationale turneringer. Chelsea har vundet det engelske mesterskab flere gange og har også hædrende resultater i europæisk fodbold, herunder sejren i UEFA Champions League. Klubbens hjemmebane er Stamford Bridge, beliggende i hjertet af London. Chelsea er kendt for sin stolte tradition, lidenskabelige fanbase og evnen til at tiltrække nogle af verdens bedste fodboldspillere og trænere.Chelsea gik igennem en svær periode i tiden efter, men fandt gløden igen i 80'erne, og har efterfølgende været et engelsk tophold. De fortsatte med at gøre fremskridt, idet de vandt FA Cuppen i 1997 og 2000, Liga Cuppen og UEFA Cup Winners' Cup i 1998. I 2003 blev Chelsea købt af den russiske milliardær Roman Abramovich, som kort efter udnævnte Jose Mourinho til træner. Han var der indtil 2007 og igen fra 2013 til 2015.

Chelsea har for nylig oplevet imponerende succes i både Premier League og Champions League. I den engelske Premier League har klubben leveret imponerende præstationer og har kæmpet om topplaceringer. Deres evne til at kombinere defensiv soliditet med farlige offensive angreb har gjort dem til en af ligaens mest frygtede modstandere. Udover det nationale triumf har Chelsea også haft stor succes på den internationale scene.

Her er klubbens pokalskab:

 • UEFA Champions League: 3 titler
 • Premier League: 6 titler
 • Fa Cup: 8 titler
 • League Cup: 5 titler
 • Europa League: 2 titler
 • Cup Winners Cup: 2 titler
 • FIFA Club World Cup: 1 titel
 • UEFA Super Cup: 2 titler
 • Community Shield: 4 titler

Chelsea kampe

Chelsea spiller i den danske engelske Premier League og er en af de største klubber i den engelske liga. Hos Viaplay kan du se eller stream alle de store Chelsea kampe i tv mod stærke hold som Manchester United, Liverpool, Tottenham, og Arsenal. Netop kampene Chelsea -Arsenal er helt store klassikere i engelsk fodbold. Her hos Tvsporten kan du altid finde en tv-oversigt for alle kampene for Chelsea.

Se Chelsea i TV

Er du Chelsea fan, så bør du overveje en tv-pakke hos Viaplay. Uanset om Chelsea spiller hjemme i London eller ude mod Liverpool, så dækker Viaplay kampene, så du altid kan se Chelsea i tv.

Sådan ser du Chelsea i TV i dag

En af de bedste måder at se Chelsea i tv er ved at bruge Viaplay streamingtjeneste.

 • Tryk på Knappen "Prøv Viaplay"
 • Vælg Viaplay Total og tilføj kanal 3 kanalerne
PRØV VIAPLAY HER

Herefter kan du nyde de mange dygtige spillere fra Chelsea via stream i dag.

Chelsea spillere

Målmænd:

 1. Lucas Bergström (Finland) - #47
 2. Marcus Bettinelli (England) - #13
 3. Đorđe Petrović (Serbia) - #28
 4. Robert Sánchez (Spain) - #1

Forsvar:

 1. Benoît Badiashile (France) - #5
 2. Joshua Brooking (England) - #44
 3. Trevoh Chalobah (England) - #14
 4. Ben Chilwell (England) - #21
 5. Levi Colwill (England) - #26
 6. Cucurella (Spain) - #3
 7. Axel Disasi (France) - #2
 8. Wesley Fofana (France) - #33
 9. Alfie Gilchrist (England) - #42
 10. Malo Gusto (France) - #27
 11. Reece James (England) - #24
 12. Ishé Samuels-Smith (England) - #53
 13. Malang Sarr (France) - #31
 14. Thiago Silva (Brazil) - #6
 15. Dylan Williams (England) - #51

Midtbane:

 1. Andrey Santos (Brazil)
 2. Moisés Caicedo (Ecuador) - #25
 3. Leo Castledine (England) - #54
 4. Carney Chukwuemeka (England) - #17
 5. Enzo Fernández (Argentina) - #8
 6. Conor Gallagher (England) - #23
 7. Michael Golding (England) - #68
 8. Roméo Lavia (Belgium) - #45
 9. Mykhaylo Mudryk (Ukraine) - #10
 10. Cole Palmer (England) - #20
 11. Lesley Ugochukwu (France) - #16

Angreb:

 1. Armando Broja (Albania) - #19
 2. Deivid Washington (Brazil) - #36
 3. Nicolas Jackson (Senegal) - #15
 4. Noni Madueke (England) - #11
 5. Christopher Nkunku (France) - #18
 6. Dujuan Richards (Jamaica)
 7. Raheem Sterling (England) - #7
 8. Ronnie Stutter (England) - #62

Manager: Mauricio Pochettino

Berømte Chelsea Spillere

Chelsea Football Club har set nogle af de mest ikoniske og talentfulde spillere i fodboldens historie bære den blå trøje. Blandt de mest berømte og hædrede er Frank Lampard, Chelseas mest scorende målmand gennem alle tider og midtbanemagiker. Lampards vision, målscoringsdygtighed og lederskab på banen har gjort ham til en legende på Stamford Bridge.

En anden ikonisk skikkelse er Didier Drogba, hvis fysiske tilstedeværelse, kliniske afslutninger og uforglemmelige øjeblikke i store finaler har indgraveret hans navn i Chelseas historie. John Terry, klubbens mangeårige kaptajn, udviste defensiv excellence og engagement.

Petr Čech, en af de største målmænd i sin generation, spillede en afgørende rolle i Chelseas succes. Disse spillere, sammen med andre som Gianfranco Zola, Ashley Cole og Eden Hazard, har sat et uudsletteligt præg og bidraget til Chelseas status som en af fodboldens giganter.

Mindeværdige tv-øjeblikke

Vi har set mange gode ting fra Chelsea FC TV, og Didier Drogbas udligning mod Bayern München i Champions League-finalen og Fernando Torres' mål i semifinalen er lette at tænke på. På den anden side er John Terrys straffesparksmisse mod Manchester United i Champions League

Chelsea spillertrøje og logo

Chelsea på TV er let genkendelige med deres traditionelle blå sæt. Med Three som udstyrssponsor vil vi også se nummer 3 på brystet. Udebanesættene er en lysere nuance af koboltblå. Det tredje sæt er rødt og blåt med lodrette striber.

Løvens berømte logo tager udgangspunkt i byens våbenskjold, og sidste opdatering var i 2005, hvor løven fik et scepter at holde.

Chelsea Hjemmebane

Stamford Bridge er en af ​​de ældste grunde i England og har været Chelseas hjemmebane siden deres start i 1905. Den nuværende kapacitet på stadion er på 41.000, og området er gået fra at være oval formet med en løbebane, til at være bedre egnet som en fodboldbane, hvor fans får kortere afstand til spillerne.

Chelsea Mesterskaber & Pokaler

Chelsea Football Club har haft betydelig succes på den nationale og internationale scene, hvilket har cementeret deres status som en fodboldgigant. I England har Chelsea vundet det engelske mesterskab flere gange, herunder Premier League-titler i sæsonerne 2004-2005, 2005-2006, 2009-2010, 2014-2015 og 2016-2017. Klubben har også triumferet i FA Cup'en, hvor de har hævet trofæet flere gange, og de har vundet League Cup'en og Community Shield.

På den europæiske scene har Chelsea også haft succes. Den mest prestigefyldte sejr kom i 2011-2012-sæsonen, hvor klubben erobrede UEFA Champions League-trofæet ved at besejre Bayern München i en dramatisk finale. Chelsea har også vundet UEFA Cup Winners' Cup to gange og UEFA Europa League to gange.

Derudover har Chelsea deltaget i flere andre internationale turneringer og præsteret godt, hvilket har bidraget til klubbens globale anerkendelse. Gennem årene har Chelsea bygget et imponerende trofæskab og fortsætter med at være en dominerende færdig inden for fodboldverdenen.

FAQs

Hvad hedder Chelseas hjemmebane?

Hjemmebane hedder Stamford Bridge.

Hvornår blev Chelsea grundlagt?

Chelsea er en engelsk fodboldklub og blev stiftet tilbage i 1905 i Vestlondon.

Hvem er Chelseas største rivaler?

Chelseas største rivaler i dag er uden tvivl Tottenham og Arsenal.

Hvor kan jeg finde Chelsea nyheder?

Du kan altid henvende dig til Chelseas hjemmeside for officielle nyheder.