TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 13 tors
 • 14 i dag
 • 15 lør
 • 16 søn
 • 17 man
 • 18 tirs
 • 19 ons
 • 20 tors
 • 21 fre
 • 22 lør
 • 23 søn
 • 24 man
 • 25 tirs

AGF i TV og Live Stream

Her finder du alt om AGF-kampe i TV og Live Stream, samt program og tider for Alka Superliga. Aarhus Gymnastik Forening er en af Danmarks mest traditionsrige klubber. AGF har spillet flest kampe i den bedste liga i Danmark af alle klubber. Klubben kaldes også for De Hviie og Byens Hold. AGF har hjemmebane på Ceres Park med plads til 19.433 tilskuere. AGF har vundet 1 sølv-medalje og 2 bronze-medaljer.

Der er ingen kommende begivenheder for AGF Se andre sendinger under Fodbold.

Velkommen til Klubben AGF - Aarhus GF Fodbold

AGF er en stor fodboldklub i Danmark og de har hjemme i Danmarks næststørste by Århus. Alle klubbens hjemmebane kampe spilles på det store atletik stadion, som idag hedder ceres park. Klubben AGF er en del af Aarhus Gymnastikforening af 1880 som helt tilbage i 1880 blev stiftet. Selve navnet AGF er en forkortelse og betyder Aarhus gymnastikforening (agf).

Fodbold som sport kom dog først til i 1902 og sidenhen er AGF er en af de mest succesfulde danske fodboldklubber med fem mesterskaberog ni pokal titler, hvilket er rekord. Dog har det været småt med succesen i AGF og de mange af disse fine titler ligger år tilbage. Seneste mesterskab for AGF var var i 1986 og den seneste pokaltitel kom i hus tilbage i 1996. Trods disse kedelige facts så er AGF det hold som har spillet fleste kampe under DBU og i de bedste divisioner. AGF fik i 2016 dog endelig en medalje da AGF sluttede som nummer tre i den danske superliga.

Det skal blive spændende at se om klubben "Aarhus" kan få deres resultater til at matche deres målsætningen om at være en top 3 klub i Danmark.

AGF på TV: TV-Transmissioner og Dækning

Hvis du gerne vil se AGF fodboldkampe i TV så skal du have en god tv pakke. TV rettighederne til den superliga er nemlig fordelt mellem Viasat og Discovery, så alle kampene bliver vist på forskellige og følgende kanaler: 6’eren, Canal 9, TV3 Sport og TV3 Sport.

Sådan ser du AGF i TV

En af de bedste måder at se AGF i tv er ved at at bruge Viaplay streamingtjeneste.

 • Tryk på Knappen "Prøv Viaplay"

 • Vælg Viaplay Total og tilføj kanal 3 kanalerne

  Herefter kan du se AGF mod Randers FC, Brøndby IF, Nordsjælland, FCK og mange andre spændende kampe.

  AGF vs. Brøndby: Live TV-Dækning

  Når hold som Brøndby if kommer forbi Ceres park, så er de med garanti mange tilskuere på lægterne. Ligesom med Randers FC og FCK kame, så gælder kampen mere end tre point og der bliver altid gået hårdt til den og røde kort forekommer tit. Det er et slag mellem Jylland og Sjælland og har samme status som derbyet mellem Brøndby if og FCK faktisk. Andre klubber som Randers Fc indeholder noget af den samme intensitet men med Brøndby if er det noget specielt.

  Derfor er det vigtigt, at man som AGF fan holder sig opdateret over disse kampe i den danske superliga og ser dem i TV. Her på Tvsporten fremviser vi en tv oversigt med AGF kampe, så du kan se deres kampe og resultater i de forskellige turneringer.

  Stream AGF - Brøndby if Online

  Som allerede nævnt så er et Viaplay abonnement en god ide for at se AGF fodboldkamp uden problemer. Kvaliteten er altid knivskarp og du kan anvende din computer, mobil og nyde kampen på skærmen.

  Et andet godt alternativt er bookmakeren bet365. Her du nyde live streaming af AGF og alle de andre fodboldhold fra superligaen live. Det er et billigt alternativt da man kun skal oprette en konto og indbetale min 50kroner. Man får dog ikke danske kommentatorer og selvom kvaliteten er super, så er skærmbilledet begrænset. Derudover får du med bet365 et hurtigt overblik andre resultater, holdopstilling og andre kampe.

  Sådan Gør Du

  Hvis du vil AGF spille på et godt stream, så skal du først besøge Bet365 her. Herefter gør du følgende:

 • Opret en konto

 • Vælg din AGF kamp og klik på stream ikonet.

  AGF Kampe 2024: Kampprogram og Datoer

  Få en oversigt over AGF's kampe i 2024, herunder kampprogram, datoer og tidspunkter. Hold dig opdateret med alle kommende kampe ved at se vores superliga kampprogram her.

  AGF og Europæisk fodbold

  Indtil 1995 havde AGF faktisk rekorden som den danske klub med flest europæiske kampe. Klubben begyndte i 1955 med europæisk fodbold, hvor klubbenAGF var den første danske klub, der deltog i en europæisk klubturnering. Dengang hed turneringen mesterholdenes europa cup og eftersom AGF blev mestre i 1955 så var de selvskrevne.

  AGF deltog tre år i træk i denne turneringen de første tre år i træk og igen 1960 kvalificerede de sig igen sig til Mesterholdenes Europa Cup. AGF kom som det første danske hold frem til kvartfinalerne, hvor klubben blev slået ud af de efterfølgende vindere fra Benfica. Herefter gik der lang tid før en anden dansk klub kom til kvartfinalerne og det var såmænd Brøndby IF.

  I 1961 blev AGF igen den første danske klub, som optrådte i den pokalvindernes turning og i 1988 blev AGF fodbold den fjerde danske klub, som kom sig frem til kvartfinalerne. Her mødte man mægtige Barcelona hvor det blev til et smalt nederlag til AGF på samlet 1-0.. Med bronzemedaljer i 1977 i 1. division kvalificerede AGF sig for første gang til UEFA cuppen. I deres debut vandt AGF over polske Stal Mielec

  I nyere tid har succesfulde oplevelser været små for tilskuerne på Ceres park. Hold som FC Dila Gori og Mura fra henholdvis Georgien og Slovenien har vundet over AGF til stor kritik af klubben. En af de helt store overraskelser og choknederlag til AGF kom i kvalifikation til Conference League opgøret mod Nordirske Larne som vandt hjemme 2-1 men fik uafgjort i Danmark.

  AGF Spillertrup

  Her kan du se AGF truppen for sæsonen 2023/24

  AGF Målmænd

  Jesper Hansen

  Jonathan Hutters

  Bailey P. Farrell

   

  AGF Forsvarer

  Feliz Beijmo

  Mats Knoester

  Tobias Anker

  Fredrik Tingager

  Tobias Målgaard

  Eric Kahl

  Mikkel Kristensen

  Jacob Andersen

  Mikkel Kannegaard Kristensen

   

  AGF Midtbane

  Nicolai Poulsen

  Mads Emil Madsen

  Mikael Anderson

  Gift Links

  Magnus knudsen

  Julius Beck

  Kevin Yakob

  Mikkel Duelund

  Peter Bjur

  Benjamin Hvidt

  Zachary Duncan

  Fredrik Brandhof

  Mathias Sauer

  AGF Angriber

  Patrick Mortensen

  Jannu Serra

  Få Overblik over Fodbold i Dag og Alle Sendinger Med Vores Fulde Programoversigt

  Vores engagerede team her på TVsporten arbejder uafbrudt for at bringe dig den mest omfattende og opdaterede oversigt over fodbold i dag og alle kommende sendinger. Uanset om du er fan af den danske Superliga, Premier League, La Liga, eller andre internationale ligaer, har vi skabt en dedikeret side, der præsenterer alle tilgængelige fodboldkampe og turneringer og de tilsvarende tv-kanaler og streamingtjenester i Danmark, der udsender dem. Vi gør det let for dig at planlægge din fodboldaften eller -weekend med vores omfattende tv-guide, og sikre dig, at du aldrig går glip af et vigtigt opgør. Baseret på vores ekspertanbefalinger kan du være sikker på at få de bedste sendinger og streamingoplevelser lige ved hånden. Vær med os, og gør dit fodboldfølge nemt og bekvemt.

  FAQs

   Hvor kan jeg se Agf resultater online?

  Du kan finde agf resultater her på Tvsporten eller på AGFs hjemmeside.

  Hvor kan jeg finde agf brøndby opstilling før kampen?

  Det bedste sted at finde opstillingen for en AGF-Brøndby kamp er på holdenes hjemmeside eller sociale medier.

  Hvornår spiller OB - AGF?

  For at finde disse svar som varerier alt efter om det er på hjemmebane eller udebane, så anbefaler vi at du tjekker vores fodbold tv-oversigt.