TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 13 lør
 • 14 i dag
 • 15 man
 • 16 tirs
 • 17 ons
 • 18 tors
 • 19 fre
 • 20 lør
 • 21 søn
 • 22 man
 • 23 tirs
 • 24 ons
 • 25 tors

Liverpool FC i TV og Live Stream

Liverpool fodboldklub spiller I Premier League men det stopper dem ikke i, at være en af de mest elskede hold i verden. Den globale fanskare er enorm, og det er den selvfølgelig også i Danmark. Derfor kan du her på tvsporten.dk holder dig opdateret over hvornår Liverpool spiller i dag eller imorgen.

Når det kommer til Sport og TV, så er det svært at komme udenom Viaplay. Deres sportstilbud er måske det stærkeste på markedet, hvor du er sikret massevis af sportsbegivenheder, såsom Champions League, Premier League, FA Cup, Superliga, LaLiga, Formel 1, European Tour, NFL og UFC. Så hvis du brænder for sport og vil se det live fra TV, tablet eller telefon, så er Viaplay bestemt værd at besøge.
14 apr

i dag, søndag

15:00
18 apr

torsdag

21:00
25 apr

torsdag

27 apr

lørdag

13:25

West Ham United – Liverpool FC

Premier League · VBet Live odds

Liverpool

Liverpool Fodbold klub er en professionel fodboldklub med base i Liverpool, England. Klubben konkurrerer i, den bedste række i engelsk fodbold. Klubben blev grundlagt i 1892 og sluttede sig til Football League året efter og har spillet sine hjemmekampe på Anfield siden dannelsen.

I den engelske Premier League har klubben vundet 19 ligatitler, 8 FA Cups, rekordhøje 9 ligacupper og 16 FA Community Shields. I internationale turneringer har klubben vundet 6 europæiske cupper, 3 UEFA Cups, 4 UEFA Super Cups – alle engelske rekorder – og en FIFA Club World Cup. Klubben etablerede sig allerede som en stor magtfaktor i Engelsk- og europæisk fodbold i 1970'erne og 1980'erne, da Bill Shankly, Bob Paisley, Joe Fagan og Kenny Dalglish førte klubben til sammenlagt 11 ligatitler og 4 europacupper.

Liverpool vandt yderligere to europacupper i 2005 og 2019 under ledelse af henholdsvis Rafael Benítez og Jürgen Klopp; sidstnævnte førte Liverpool til en 19 ligatitel i 2020, klubbens første i Premier League-æraen.

Liverpool er en af de mest værdifulde og bredt støttede klubber i verden. Klubben har en historisk lang rivalisering med Manchester United og Everton. Under ledelse af Shankly skiftede holdet i 1964 fra røde skjorter og hvide shorts til en helt rød hjemmestribe, som har været brugt lige siden. Klubbens hymne er "You'll Never Walk Alone".

Til trods for klubbens store succes, så har de dog desværre været involveret i to store tragedier. Heysel Stadium-katastrofen, hvor flygtende fans blev presset mod en kollapsende mur ved Europa Cup-finalen i 1985 i Bruxelles, som resulterede i 39 dødsfald. De fleste af disse var italienere fra modstander holdet Juventus. Liverpool fik seks års karantæne fra europæisk konkurrence, mens alle andre engelske klubber fik fem års karantæne.

Hillsborough-katastrofen i 1989, hvor 97 Liverpool-tilhængere døde efter at være blevet mast op imod stadion eller trampet ned.

Liverpool Kampe

Er du en stor fan af Liverpool FC og ønsker at holde dig opdateret omkring deres kampe? Her finder du alle oplysninger om kommende kampe, tidspunkter og kanaler. Hos Viaplay kan du se alle de lækre Liverpool kampe i tv mod stærke hold som Manchester City, Newcastler, Tottenham, Chelsea og Manchester United. Netop kampene Liverpool-Manchester United er helt store klassikere i engelsk fodbold. Her hos Tvsporten får du en solid tv-oversigt for alle kampene for Liverpool.

Se Liverpool i TV

Er du Liverpool fan, så bør du altid overveje en tv-pakke hos Viaplay. Uanset om Liverpool spiller hjemme på Anfield eller ude mod West Ham, så dækker Viaplay kampene, så du altid kan se Liverpool i tv.

Sådan ser du Liverpool i TV

En af de bedste måder at se Liverpool i tv er ved at bruge Viaplay streamingtjeneste.

 • Tryk på Knappen "Prøv Viaplay"
 • Vælg Viaplay Total og tilføj TV 3 kanalerne
PRØV VIAPLAY HER

Herefter kan du nyde de dygtige spillere fra Liverpool.

Liverpool Spillere 2023/24

Målmænd:

 1. Adrián (Spain) - #13
 2. Alisson (Brazil) - #1
 3. Caoimhín Kelleher (Ireland) - #62
 4. Fabian Mrozek (Poland) - #93

Forsvar:

 1. Trent Alexander-Arnold (England) - #66
 2. Owen Beck (Wales) - #63
 3. Joe Gomez (England) - #2
 4. Ibrahima Konaté (France) - #5
 5. Joel Matip (Cameroon) - #32
 6. Nathaniel Phillips (England) - #47
 7. Jarell Quansah (England) - #78
 8. Calvin Ramsay (Scotland)
 9. Andy Robertson (Scotland) - #26
 10. Calum Scanlon (England) - #48
 11. Kostas Tsimikas (Greece) - #21
 12. Virgil van Dijk (Netherlands) - #4

Midtbane:

 1. Stefan Bajčetić (Spain) - #43
 2. Conor Bradley (Northern Ireland) - #84
 3. Bobby Clark (England) - #16
 4. Harvey Elliott (England) - #19
 5. Wataru Endo (Japan) - #3
 6. Ryan Gravenberch (Netherlands) - #38
 7. Tom Hill (England) - #83
 8. Curtis Jones (England) - #17
 9. Alexis Mac Allister (Argentina) - #10
 10. James McConnell (England) - #53
 11. Trey Nyoni (England) - #98
 12. Dominik Szoboszlai (Hungary) - #8
 13. Thiago (Spain) - #6

Angreb:

 1. Luis Díaz (Colombia) - #7
 2. Diogo Jota (Portugal) - #20
 3. Ben Doak (Scotland) - #50
 4. Cody Gakpo (Netherlands) - #18
 5. Kaide Gordon (England) - #49
 6. Lewis Koumas (Wales) - #67
 7. Darwin Núñez (Uruguay) - #9
 8. Mo Salah (Egypt) - #11

Manager:

Jürgen Klopp

Berømte Liverpool Spillere

Liverpool Football Club har været hjemsted for nogle af de mest ikoniske og populære spillere i fodboldens historie. Fra legender fra fortiden til stjernerne i dag er Liverpools rige arv prydet med enestående talent. Navne som Kenny Dalglish, Steven Gerrard og Ian Rush står højt som symboler på klubbens storhed. Dalglish, "Kongen", viste ekstraordinær færdighed og lederskab og efterlod et uudsletteligt præg. Gerrard, den talismaniske kaptajn, definerede loyalitet og engagement og bar holdet gennem mindeværdige højdepunkter. Ian Rushs produktive målscorer-ekspeditioner befæstede yderligere hans plads som et ikon for Liverpool. I moderne tider har spillere som Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Sadio Mané fortsat traditionen med fremragende præstationer og har fortryllet fans over hele verden. Disse spilleres vedvarende popularitet afspejler Liverpools vedvarende status som en af fodboldens helt store klubber.

Liverpool Mesterskaber & Pokaler

Liverpool Football Club har gennem sin stolte historie opnået betydelig succes, hvilket har cementeret klubbens status som en af de mest prestigefyldte i engelsk og international fodbold. På hjemmebane har Liverpool vundet det engelske mesterskab ikke færre end 19 gange, senest i sæsonen 2019-2020. Klubben har også hævet trofæet i FA Cup'en syv gange og League Cup'en otte gange. På den europæiske scene har Liverpool triumferet i den mest prestigefyldte turnering, UEFA Champions League, hele seks gange, senest i sæsonen 2018-2019. Klubben har også vundet UEFA Cup Winners' Cup to gange og UEFA Europa League tre gange. Udover nationale og europæiske titler har Liverpool vundet FIFA Club World Cup og UEFA Super Cup flere gange. Den imponerende trofæskab vidner om klubbens vedvarende evne til succes og dens status som en af verdens mest respekterede fodboldklubber.

FAQs

Hvad hedder Liverpools hjemmebane?

Hjemmebanen hedder Anfield Road.

Hvem er Liverpools rivaler?

De største rivaler for Liverpool er Manchester United.

Hvor kan jeg se Liverpool i TV?

Hos Viaplay kan du se Premier League og selvfølgelig Liverpool.

.