TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 1 fre
 • 2 i dag
 • 3 søn
 • 4 man
 • 5 tirs
 • 6 ons
 • 7 tors
 • 8 fre
 • 9 lør
 • 10 søn
 • 11 man
 • 12 tirs
 • 13 ons

Liverpool FC i TV og Live Stream

Liverpool fodboldklub spiller I Premier League men det stopper dem ikke i, at være en af de mest elskede hold i verden. Den globale fanskare er enorm, og det er den selvfølgelig også i Danmark. Derfor kan du her på tvsporten.dk holder dig opdateret over hvornår ”The Reds” spiller.

Er du Liverpool fan? Eller elsker du bare fodbold Vil du se odds fra en af markedets bedste udbyder når det kommer til spil? Hos bet365 finder du hundredvis af sportsbegivenheder med spændende spil og gode odds. Siden er flot og utrolig brugervenlig og ved et enkelt besøg, så vil du se hvorfor Bet365 er så populær.

Når det kommer til Sport og TV, så er det svært at komme udenom Viaplay. Deres sportstilbud er måske det stærkeste på markedet, hvor du er sikret massevis af sportsbegivenheder, såsom Champions League, Premier League, Superliga, LaLiga, Formel 1, European Tour, NFL og UFC. Så hvis du brænder for sport og vil se det live fra TV, tablet eller telefon, så er Viaplay bestemt værd at besøge.
3 dec

i morgen, søndag

14:00
6 dec

onsdag

20:30

Sheffield United – Liverpool FC

Premier League · Bet365 Live odds

9 dec

lørdag

13:30

Crystal Palace – Liverpool FC

Premier League · Bet365 Live odds

17 dec

søndag

17:25

Liverpool FC – Manchester United

Premier League · Bet365 Live odds

Liverpool kampe

Er du en stor fan af Liverpool FC og ønsker at holde dig opdateret omkring deres kampe? Her finder du alle oplysninger om kommende kampe, tidspunkter og kanaler.

Liverpool kamp i dag

Hold øje med dagens kampplan og sørge for, at du ikke går glip af et eneste øjeblik, når Liverpool FC går på banen. Alle tider og kanaler er tilgængelige her for at sikre, at du er klar til dagens opgør.

Liverpool kanal

Hvilken kanal sender den næste Liverpool-kamp? Vær altid et skridt foran og vid præcis, hvor og hvornår du kan tune ind for at støtte ”The Reds”.

Liverpool på tv

Få overblik over, hvilke kanaler der sender Liverpool FC's kampe, så du kan planlægge din tv-tid optimalt og ikke misser en kamp. Med den rette info er du altid klar til kamp!

Alle fodboldkampe: fuld tv-program liste

Ikke kun Liverpool, men alle store kampe og ligaer er dækket her. Gå aldrig glip af et spark ved at tjekke fodbold i dag og opdag alle dagens fodbold sendinger på tv og stream.

Liverpool: Historie og Bedrifter Gennem Tiden

Liverpool Fodbold klub er en professionel fodboldklub med base i Liverpool, England. Klubben konkurrerer i Premier League, den bedste række i engelsk fodbold. Klubben blev grundlagt i 1892 og sluttede sig til Football League året efter og har spillet sine hjemmekampe på Anfield siden dannelsen.

I Premier League har klubben vundet 19 ligatitler, 8 FA Cups, rekordhøje 9 ligacupper og 16 FA Community Shields. I internationale turneringer har klubben vundet 6 europæiske cupper, 3 UEFA Cups, 4 UEFA Super Cups – alle engelske rekorder – og en FIFA Club World Cup. Klubben etablerede sig allerede som en stor magtfaktor i Engelsk- og europæisk fodbold i 1970'erne og 1980'erne, da Bill Shankly, Bob Paisley, Joe Fagan og Kenny Dalglish førte klubben til sammenlagt 11 ligatitler og 4 europacupper.

Liverpool vandt yderligere to europacupper i 2005 og 2019 under ledelse af henholdsvis Rafael Benítez og Jürgen Klopp; sidstnævnte førte Liverpool til en 19 ligatitel i 2020, klubbens første i Premier League-æraen.

Liverpool er en af de mest værdifulde og bredt støttede klubber i verden. Klubben har en historisk lang rivalisering med Manchester United og Everton. Under ledelse af Shankly skiftede holdet i 1964 fra røde skjorter og hvide shorts til en helt rød hjemmestribe, som har været brugt lige siden. Klubbens hymne er "You'll Never Walk Alone".

Til trods for klubbens store succes, så har de dog desværre været involveret i to store tragedier. Heysel Stadium-katastrofen, hvor flygtende fans blev presset mod en kollapsende mur ved Europa Cup-finalen i 1985 i Bruxelles, som resulterede i 39 dødsfald. De fleste af disse var italienere fra modstander holdet Juventus. Liverpool fik seks års karantæne fra europæisk konkurrence, mens alle andre engelske klubber fik fem års karantæne.

Hillsborough-katastrofen i 1989, hvor 97 Liverpool-tilhængere døde efter at være blevet mast op imod stadion eller trampet ned.