TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 9 lør
 • 10 i dag
 • 11 man
 • 12 tirs
 • 13 ons
 • 14 tors
 • 15 fre
 • 16 lør
 • 17 søn
 • 18 man
 • 19 tirs
 • 20 ons
 • 21 tors

Håndbold i TV og Live Stream

Hos TVsporten.dk får du en unik oversigt om Håndbold i TV og Live stream, uanset om det er i dag eller to uger i forvejen. Kanaler, udsendelsestider og andre oplysninger om kampene kan læses hos os. Vi opdaterer løbende kontrollerer at indeholdet er perfekt. Se Live Håndbold i dag!

Har du et favorit håndboldhold? Vil du se odds fra en af markedets bedste udbyder når det kommer til håndbold odds? Eller måske vil du gerne have et sikker og pålidelig håndbold stream til de bedste håndboldkampe!

Sådan streamer du Håndbold

En af de bedste måder at se håndbold på er at bruge Viaplay streamingtjeneste.

 1. Gå til Viaplays hjemmeside
 2. Log ind eller tilmeld dig en konto.
Table of Contents
10 dec

Håndbold i TV i dag, søndag

Tidligere udsendelser i dag
23 dec

Håndbold i TV lørdag

18:55

TVB 1898 Stuttgart – Rhein Neckar Löwen

Bundesliga · Bet365 Live odds

Håndbold

Live Stream Håndbold

Er du fan af håndbold, så er “håndbold live tv i dag”, sikker noget du søger ofte på online

Så hvis du vil se håndbold i tv fra en streaming service med høj kvalitet? Og er du tit på farten og elsker at se håndbold kampe fra håndfladen næsten gratis, så se her.

Viaplay streamer de allerbedste tv håndboldkampe live via deres platform. Downloader du deres app, så kan du altid logge ind og se håndbold VM, Håndbold EM, Champions League Håndbold eller andre spændende kampe.

Udover nye tv håndboldkampe, så kan du også stream fodbold, tennis, Badminton, Basketball, Ishockey, Hestesport, Snooker og meget mere.

Håndbold Danmark i Dag

I Danmark elsker vi at se håndbold i tv, men vi elsker også at spille selve spillet. Dette har gjort, at Danmark er det land med mest succes med hensyn til medaljer i håndboldsporten. På nuværende tidspunkt, så besidder Danmark 103 medaljer, hvilket medfører at vi har et af de største håndboldforbund, nemlig Dansk Håndbold Forbund.

DHF. blev grundlagt den 2. juni 1935, og er medlem af det europæiske håndboldforbund , samt det internationale håndboldforbund. Dansk Håndbold Forbund er det tredjestørste i verden, kun overgået af det tyske håndboldforbund og det franske håndboldforbund.

Håndbold Herrelandsholdet

Det danske herrelandshold i håndbold er kontrolleret af Dansk Håndbold Forbund og repræsenterer Danmark i internationale kampe. Det Dansk herrelandshold er det holdet med fjerdeflest vundet medaljer i EM-historien på herresiden efter Sverige, Frankrig og Spanien, med i alt syv medaljer. To af disse er guldmedaljer (2008, 2012), en sølv (2014) og fire bronzemedaljer (2002, 2004, 2006 & 2022). Det Danske herrelandshold anses for at være et af de bedste håndboldhold for mænd i verden.

Fra januar 2023 er de tre-dobbelt forsvarende verdensmestre, hvilet er rekord.. Ved at forsvaret deres verdensmesterskabstitel fra 2021 i Egypten blev de hermed den første første håndboldnation, som har vundet tre VM titler i træk.

Fra januar 2021 er de det fjerde mest succesrige hold i verdensmesterskabernes historie bag Frankrig, Sverige og Rumænien, efter at have vundet syv medaljer. Tre af disse er guld (2019, 2021,2023), tre sølv (1967, 2011, 2013) og en bronze (2007).

Kvindelandsholdet

Det danske kvindelandshold i håndbold er Danmarks landshold, som også høre ind under DHF.

I 1997 blev det Danske Kvindelandshold det første håndboldhold for kvinder, der havde alle tre store titler samtidigt, nemlig VM, OL og Europamesterskabet.

Danmarks håndboldkvinder er derudover det eneste hold i håndboldhistorien, der har vundet de olympiske lege tre gange i træk, nemlig 1996, 2000 og 2004.

Trods forrygende resultater har det danske håndboldhold oplevet en støt tilbagegang. Fra 2021 har holdet ikke vundet en guldmedalje siden de olympiske lege 2004.

Men ved verdensmesterskabet 2013 vandt holdet sin første medalje (bronze) ved et verdensmesterskab siden 1997, hvor holdet vandt guld. Det var også den første medalje, det danske hold havde vundet i 9 år

EM i håndbold for kvinder blev i 2022 afholdt i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro og her lykkedes det for det danske håndboldlandshold at få en sølvmedalje.

Det danske kvindelandshold tabte EM-finalen til Norge med 25-27.

EHF Champions League Mænd

EHF Champions League er den vigtigste håndboldturnering for herrehold i Europa og omfatter de førende hold fra de bedste europæiske nationer. Konkurrencen arrangeres hvert år af EHF, og det officielle navn for mændenes håndbold konkurrence er EHF Champions League Men.

Turnerings formatet har siden den første kamp i 1956/57 undergået en del forandringer, og fik først struktur og navnet EHF Champions League 1993.

Herefter blev formatet ændret til at inkluderer gruppespil, samt et større deltagerfelt med plads til de næstbedste hold fra de stærkeste ligaer.

Det mest vindende hold i EHF-regi er det spanske hold FC Barcelona, som har vundet hele 22 titler i EHF Europe-klubkonkurrencerne, hvilket er ni mere end VfL Gummersbach.

Blandt de stærke tyske klubber, så har Tyskland som nation dog vundet flest titler, nemlig 62 foran Spaniens 48.

Har du lyst til at se håndbold med Champions League aktion, så kan du altid finde håndbold i tv ved at klikke her

EHF Champions League Kvinder

EHF Champions League for kvinder er en konkurrence for de bedste håndboldklubber i Europa, som også arrangeres årligt af det europæiske håndboldforbund EHF.

Det er ligesom for mændene, den mest prestigefyldte turnering for klubber, hvor mestrene fra de bedste nationale ligaer i Europa deltager.

Håndboldklubben Viborg HK er det mest succesfulde kvindelige håndbold hold med tre titler, nemlig i 2006, 2009 og 2010. Derudover har de været i finalen 1997 og 2001.

Slagelse DT har også vundet tre gange, 2004, 2005, 2007.

Ønsker du at dit tv skal indeholde de bedste tv kanaler for håndboldkampe, så skulle du læse mere om Viaplay`s tv pakke.

Håndbold VM Mænd

Håndbold VM for mænd er blevet afholdt indendørs af det internationale håndboldforbund siden 1938. I de 27 turneringer, der er blevet afholdt, har 11 nationer vundet titlen.

Frankrig er det mest succesfulde hold med seks titler, efterfulgt af Sverige og Rumænien med hver fire titler.

Den nuværende mester er Danmark, som vandt sin tredje titel ved turneringen i 2023.

Ønsker du at se Håndbold i tv, og i særdeleshed VM Håndbold, så kan du altid finde kampene her hos Tvsporten.dk ved at klikke her

Håndbold VM Kvinder

VM i kvindehåndbold er blevet arrangeret af det internationale håndboldforbund siden 1957. Europæiske hold har vundet hver gang undtagen i 1995, hvor Sydkorea vandt som det første hold uden for Europa, og i 2013, hvor Brasilien vandt som det første sydamerikanske hold.

De største vindere er Rusland og Norge med fire titler hver.

Sidste gang Danmark vandt VM i Håndbold var i 1997, hvor de slog Norge med 33-20.

Verdens Bedste Håndboldspiller

Det international håndboldforbund, IHF, vælger hvert år en spiller til udmærkelsen verdens bedste håndboldspiller. Denne fornemme titel startede i 1984 og gives til bedste mandlige og kvindelige håndboldspiller

Af danske håndbold spillere, så har fire danskere modtaget denne pris, nemlig Anja Andersen 1997, Mikkel Hansen 2011, 2015, 2018, Niklas Landin 2019, og Sandra Toft i 2021.

FAQs

Hvornår kommer der håndbold i tv?

Håndbold kampe bliver vist på forskellige kanaler i Danmark. For at vide præcist hvilken kanal, så anbefaler vi at kigge på denne håndbold tv oversigt.

Hvor kan man se håndbold live?

DRs kanaler viser ofte håndbold, og de kampe kan du streame gratis live på DR TV. Derudover kan du streame via Viaplay, hvis du har en konto.
Håndbold livestream

Hvilken tv pakke er bedst til håndbold?

Vil du se håndbold i dag i tv, så skal du overveje Viaplay Sport.
BESØG VIAPLAY TV HER