TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 16 søn
 • 17 i dag
 • 18 tirs
 • 19 ons
 • 20 tors
 • 21 fre
 • 22 lør
 • 23 søn
 • 24 man
 • 25 tirs
 • 26 ons
 • 27 tors
 • 28 fre

Manchester City i TV og Live Stream

Manchester City er et engelsk hold som spiller i Premier League. Manchester City er en af de mest succesfulde hold i England og i verden for den sags skyld med en række stjerner, som f.eks Erling Haaland.

Ønsker du at se Manchester City i tv, så har vi den perfekte tv guide her på siden.

Se oversigten over Manchester City kampe på TV og live stream i Danmark.

Der er ingen kommende begivenheder for Manchester City Se andre sendinger under Fodbold.

Manchester City's Historie

Oprindeligt grundlagt som St. Mark's (West Gorton) i 1880, og derefter skiftede navn til Ardwick Association Football Club i 1887, tog Manchester City FC sit nuværende navn i 1894. Klubben er en af ​​de største og stærkeste i verden, og Manchester City livestream er meget populær blandt dem, der ønsker at se Manchester City på tv.

Holdet har været baseret på City of Manchester Stadium (også kendt som Etihad Stadium) siden 2003. I 80 år spillede de på på Maine Road Stadium, som siden er blevet revet ned.

Manchester City omtales ofte som City eller Man City, men også som Cityzens og The Sky Blues. Holdet har vundet den bedste række i det engelske ligasystem ved syv lejligheder, og tidligere Second Division (nu kendt som First Division) i alt syv gange.

Manchester City Kampe i dag

Er du en stor fan af Manchester City og ønsker at holde dig opdateret omkring deres store kampe i Premier League eller i den spændende Fa Cup? Her finder du alle oplysninger om de kommende kampe, tidspunkter og kanaler. Hos Viaplay kan du se alle de lækre Tottenham kampe i tv mod stærke hold som Chelsea, Tottenham, Arsenal eller Manchester . Netop kampene Manchester City-Manchester United er helt store klassikere i Premier League. Her hos Tvsporten får du en solid tv-oversigt for alle kampene for Manchester City i dag.

Se Manchester City i TV

Er du Man City fan, så bør du overveje en tv-pakke hos Viaplay. Uanset om Manchester City spiller hjemme eller ude mod Aston Villa, så dækker Viaplay kampene, så du altid kan se Manchester City i tv eller stream.

Sådan ser du Manchester City i TV

En af de bedste måder at se Manchester City i tv er ved at bruge Viaplay streamingtjeneste.

 • Tryk på Knappen "Prøv Viaplay"
 • Vælg Viaplay Total og tilføj TV 3 kanalerne
PRØV VIAPLAY HER

Herefter kan du nyde du Pep Guardiolas drenge.

Manchester City Spillere 23/24

Målmænd:

 1. Scott Carson
 2. Ederson
 3. True Grant
 4. Stefan Ortega

Forsvar:

 1. Manuel Akanji
 2. Nathan Aké
 3. Max Alleyne
 4. Joško Gvardiol
 5. Rico Lewis
 6. Rúben Dias
 7. Sergio Gómez
 8. John Stones
 9. Kyle Walker

Midtbane:

 1. Bernardo Silva
 2. Oscar Bobb
 3. Kevin De Bruyne
 4. Phil Foden
 5. Jack Grealish
 6. Micah Hamilton
 7. Mateo Kovačić
 8. Matheus Nunes
 9. Kalvin Phillips
 10. Rodri
 11. Mahamadou Susoho
 12. Jacob Wright

Angreb:

 1. Julián Álvarez
 2. Jérémy Doku
 3. Erling Haaland

Manager:

 1. Pep Guardiola

Berømte Manchester City Spillere

Fodboldklubben Manchester City, med sin storslåede historie, har været hjemsted for nogle af de mest berømte, bedste og afgørende spillere i fodboldens verden. Blandt disse legender står Colin Bell frem som en af klubbens største, der fik kælenavnet "The King" for hans fremragende bidrag i løbet af 1960'erne og 1970'erne. En anden ikonisk figur er Sergio Agüero, hvis produktive målscoreregenskaber og uforglemmelige øjeblikke, herunder det dramatiske mesterskabsvindende mål i 2012, har bekræftet hans status som en klublegende.

Vincent Kompany, en kommanderende tilstedeværelse i forsvaret og en respekteret kaptajn, spillede en afgørende rolle i klubbens genopblomstring og førte dem til flere Premier League-titler. David Silva, med sine udsøgte playmaking-evner, spillede også en afgørende rolle i at forme Citys angrebsstil under deres æra af succes.

Disse spillere, sammen med andre som Yaya Touré, Joe Hart og Mike Summerbee, har efterladt et uudsletteligt aftryk på Manchester Citys historie og har bidraget til klubbens vej til berømmelse, hvilket har skabt en arv, der vil blive værdsat af fans i generationer.

Manchester City spilletrøje og logo

Spillesættet er produceret af Puma, og hjemmedragten er himmelblå med et stribet hvidt mønster. Udebanesættet er sort, med et mørkere mønster i dybden. Teksten på dragten er skrevet i guld. Den tredje dragt er hvid med paisley mønster i blå og rød/pink pastelfarver.

Klubbens logo er rundt og viser et skjold med billedet af et skib og den røde rose fra Lancashire. Årstallet 1894 fremgår af mærket, da det, som tidligere nævnt, er det år, de tog deres nuværende navn.

Vigtige spillere

Manchester City ledes af Josep 'Pep' Guardiola, som tiltrådte stillingen i 2016. Tidligere managers omfatter Manuel Pellegrini, Roberto Mancini, Sven-Göran Eriksson, Kevin Keegan og Joe Mercer.

Bemærkelsesværdige tidligere spillere for Manchester City inkluderer Fernando, Gaël Clichy, Yaya Touré, Carlos Tevez, Joe Hart, Kasper Schemeichel, Peter Schemeichel, Joey Barton, Joe Corrigan og Sir Matt Busby.

Nøglespillere i den nuværende trup omfatter målmand Ederson, angriber Erling Braut Haaland, midtbanespiller Kevin de Bruyne og John Stones.

Mindeværdige tv-øjeblikke

Enhver, der har set en Manchester City kamp på tv eller fra stadion, har været vidne til et hold, der holder et skyhøjt niveau. Det talent, der har været i Manchester City, har produceret en lang række anerkendelser, rekorder og spændende øjeblikke.

 • Vandt FA Cuppen for første gang i 1904, og har siden vundet turneringen yderligere seks gange: i 1934, 1956, 1969, 2011, 2019 og 2023.
 • Sætte en rekordstor deltagelse på 84.569 på Maine Road, da Manchester City spillede mod Stoke City i marts 1934.
 • Vandt deres første First Division titel i 1937.
 • Vandt Europa Cuppen i 1970 og Champions League
 • Vandt Premier League for første gang i 2012, derefter i 2014, 2018, 2019, 2021, 2022 og 2023.

FAQs

Hvad hedder Man Citys hjemmebane?

Hjemmebanen hedder Etihad Stadium.

Hvem ejer Manchester City?

Sheikh Mansour ejer fodboldklubben Manchester City.

Hvem er Manchester Citys rivaler?

De største rivaler for Man City er Manchester United.

Hvor kan jeg se Man City i TV?

Hos Viaplay kan du se Premier League fodbold og selvfølgelig Man City.