TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 13 tors
 • 14 i dag
 • 15 lør
 • 16 søn
 • 17 man
 • 18 tirs
 • 19 ons
 • 20 tors
 • 21 fre
 • 22 lør
 • 23 søn
 • 24 man
 • 25 tirs

TV2 Play i TV og Live Stream

TV Programmer I dag

TV 2 Play er en streamingtjeneste med indhold fra nyheder, film, serier og verdensklasse sport. Det er et løbende abonnement, hvor du selv vælger en pakke, som passer til dit TV behov. Prisen for et TV 2 Play abonnemt varierer alt efter, hvad du vil se. Se vores oversigt nedenfor for at finde TV2 Play-programmer i dag.
13 jun

i går, torsdag

11:00

ATP 250 Stuttgart: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

11:00

ATP 250 's-Hertogenbosch: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

11:00

WTA 250 's-Hertogenbosch: Indledende runder

WTA · VBet Live odds

12:30

WTA 250 Nottingham: Indledende runder

WTA · VBet Live odds

14 jun

i dag, fredag

11:00

WTA 250 's-Hertogenbosch: Kvartfinaler

WTA · VBet Live odds

11:00

ATP 250 's-Hertogenbosch: Kvartfinaler

ATP · VBet Live odds

11:00

ATP 250 Stuttgart: Kvartfinaler

ATP · VBet Live odds

12:00

WTA 250 Nottingham: Kvartfinaler

WTA · VBet Live odds

15 jun

i morgen, lørdag

11:00

ATP 250 's-Hertogenbosch: Semifinaler

ATP · VBet Live odds

12:00

ATP 250 Stuttgart: Semifinaler

ATP · VBet Live odds

12:00

WTA 250 Nottingham: Semifinaler

WTA · VBet Live odds

16 jun

søndag

12:00

ATP 250 's-Hertogenbosch: Finaler

ATP · VBet Live odds

13:00

ATP 250 Stuttgart: Finale

ATP · VBet Live odds

17 jun

mandag

11:00

WTA 500 Berlin: Indledende runder

WTA · VBet Live odds

12:00

ATP 500 Halle: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

13:00

ATP 500 London: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

18 jun

tirsdag

11:00

WTA 500 Berlin: Indledende runder

WTA · VBet Live odds

12:00

ATP 500 Halle: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

13:00

ATP 500 London: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

19 jun

onsdag

11:00

WTA 500 Berlin: Indledende runder

WTA · VBet Live odds

12:00

ATP 500 Halle: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

13:00

ATP 500 London: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

20 jun

torsdag

12:00

ATP 500 Halle: Indledende runder

ATP · VBet Live odds

13:00

WTA 500 Berlin: Indledende runder

WTA · VBet Live odds

21 jun

fredag

22 jun

lørdag

30 jun

søndag

1 jul

mandag

2 jul

tirsdag

3 jul

onsdag

4 jul

torsdag

5 jul

fredag

Hvad er TV 2 Play?

TV 2 Play er fantastisk on demand streamingtjeneste, som tilbyder det bedste sport, drama, nyheder eller drama fra moderkanalen TV 2. Uanset hvor du befinder dig, så kan se TV 2 Play på din computer, smarttelefon, tablet, , Chromecast eller Apple tv. Uanset hvad så byder et TV 2 PLay abonnement på en masse lækker sport i tv.

En anden stor fordel med et abonnement til TV 2 Play er at alle tv programmer er uden reklamer. Så når du ser Så når familien Danmark live streame børneprogrammer, comedy,dokumentarer, cykling, håndbold eller serier, så kan man nyde disser uden de lange reklamer

Udbud af TV Programmer og Genrer

TV 2 Play giver adgang til en række stærke kanaler med det bedste indhold indenfor underholdning og sport. Udforsk det varierede indhold på TV 2 Play, herunder forskellige TV-genrer som drama, underholdning, dokumentar, sport og mere. Med et TV 2 Play abonnement kan du selvfølgelig se TV2 plus TV2 Echo, TV 2 News, TV 2 Charlie, TV2 Sport X og TV 2 Sport. Desuden indeholder TV 2 Play et on demand katalog med live tv og udsendelser fra alle TV2`s kanaler.

Kom Igang Med At Stream og Se TV2 Play

Ønsker du at se TV 2 Play og al lækre indhold, så skal du først lave et abonnement og vælge en af deres tre pakker som passer til dit behov. Vi kigger lidt nærmere på de tre TV 2 Play pakker, som er delt op i TV 2 Play basispakken, TV 2 Play Favorit og TV 2 Play Favorit + Sport.

TV 2 Play Basis

Abonnementet Basis giver adgang til all on demand programmer hos TV 2 Play. Den helt store forskel er at du ikke får adgang til live tv. Til gengæld kan en hustand nyde massevis af film og tv-serier bl.a fra C More og SF Kids. Afmeld når du vil med ingen binding

Basis Abonnement Pris

Prisen på dit abonnement til TV 2 Play basis starter på 69 kr./md. Vær opmærksom på at denne pris indeholder reklamer. Ønsker du TV 2 Play uden reklamer, så er prisen 99 kr./md.

TV2 Play Favorit

Med Tv 2 Play Favorit on demand får du adgang til tv programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. Derudover får du også adgang til fem af TV2`s live tv kanaler, som er TV2, TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Echo og TV2 Fri. Lige i Basis giver denne pakke adgang til C More og SF Kids men derudover kan du også se BritBox. Med denne ekstra mulighed kan du se de største krimi og drama serier fra England, såsom Barnaby og Call The Midwife. Afmeld dit abonnement når du vil med ingen binding

TV2 Play Favorit Pris

Af alle tv pakker hos TV 2 Play er dette måske den mest populære, derfra navnet favorit. Dette abonnement koster 129 kr./md hvilket er med reklamer. Ønsker du at se indholdet uden reklamer, så er prisen 159 kr./md.

TV 2 Play Favorit + Sport - Premium Abonnement

Se både live tv og al sport. Så let kan det sige for med TV 2 Play favorit + sport, så får du en fantastisk on demand oplevelse. Afhængigt af dine præferencer indenfor aktuelle tv udsendelser, så er dette TV 2 Play abonnement klart for dem som elsker sport. Med favorit + sport får du massevis af sportsbegivenheder indenfor cykling, håndbold, tennis samt højdepunkter og fyldige sammendrag.

Denne reklamefri streaming mulighed får de varmeste anbefalinger her fra Tvsporten.dk og husk at du kan afmelde dit tv abonnement når du vil med ingen binding

Favorit + Sport Pris

Ligesom med favorit pakken får du tv 2 live kanaler men derudover får du også sporten helt tæt på din husstand. Uden binding kan du streame lækker sport såsom badminton og La Liga på alle enheder og startprisen er 189 kr./md. Prisen for uden reklamer er lidt højere hvis du ønsker sport døgnet rundt uden reklamer, hvilket er 219 kr./md

TV 2 Play Børnevenligt Indhold

Generelt tv, sport og regionale nyheder er ikke populært hos de mindste i en familie men bare rolig. Hos TV 2 play får du masser af underholdning til familien. Lige så snart du har logget ind i øverste højre hjørne på deres flotte hjemmeside, så kan du vælge kategorier. Her skal du vælge "børn", og så er der ellers frit valg fra alle hylder til alle tv mulighederne for børn og unge.

Det er især lækkert når man kan tage TV2 Play med sig på ferien til udlandet og lade børnene slappe af med film, tv og on demand tegnefilm. Husk på at TV 2 play abonnementet virker til alle enheder og man kan derfor afspille på smartphone, pc/Mac eller tablet.

TV 2 Play Sport - Verdensklasse TV

Er du til sport og ikke så meget til tv indhold som fem fede kokke, så byder TV 2 Play måske på den bedste sport underholdning i Danamark. Med Tv 2 Sport får man adgang til en række sportbegivendheder som man ikke ser i en tv-programoversigt hos andre tv kanaler.

Se LaLiga På TV 2 Play

Er du vild med spansk fodbold og Laliga fodbold i tv, så er TV 2 Play uundværlig. Her du se alle stjernerne fra en af de bedste ligaer i verden på tv, computer eller telefonen hvis du er meget på farten. Alle kampe sendes direkte og via den gode og overskuelige oversigt er det nemt at holde sig opdateret. Udover La Liga fodbold vises der også enkelte kampe fra Segunda Liga.

Nyd Serie A med TV 2 Play Sport

Rettighederne til den populære fodbold liga i Italien ligger hos TV 2 Play og her bliver man forkælet med masser af Serie A action. Alle kampe sendes direkte så alle mulighederne for se Juventus, Milan, Napoli, Roma, Inter er dine med et TV 2 play abonnement.

Stream Europa League

Europa League turneringen er en af de mest populær turneringer i fodbold og er altid garant for mål og spænding. Store hold som Barcelona, Ajax, Arsenal, Manchester United, Bayer Leverkusen, Lazio, Real Betis, Sporting, Juventus and Feyenoord optræder ofte, så der er masser af stjerner at nyde. Med TV 2 Play abonnementet kan du se og streame europa league når du vil.

Se Conference League i TV

Conference League er en forholdsvis turnering, som kører med samme struktur, som fra Europa League-turneringen. Der er masser af topkampe fra turneringen hvor store hold som Roma, Tottenham, Fenerbahce og Frankfurt ofte mødes.

Se Tennis Online og i TV

Med en On demand tv pakke fra TV 2 Play Sport så kan du se tennis i tv i superhøj kvalitet. Her sendes fra de bedste og største ATP og WTA tennis turneringer med dansk kommentering. Se Holger Rune og Clara Tauson i tv og nyd kampene fra bl.a US Open og meget mere.

TV2 Play Håndbold

Er du vild med håndbold fra de danske ligaer, så er TV play et godt sted. Udover at de viser det bedste håndbold fra Danmark, så kan du også se top håndbold fra udlandet med TV2 Play.

Se NFL på TV 2 Play

National Football League fra Guds eget land. TV 2 Sporten har sikret sig NFL rettighederne siden 2022 og frem til 2025. Så vil du se NFL i tv og nyde Super Bowl, så skal du kontakte TV2 Play.

Se Live NBA Basket

TV 2 Play har rettighederne til mange eksklusive sportsgrene og blandt dem finder vi NBA. Nyd de største profiler fra NBA med TV 2 Play.

FAQs

Har TV 2 Play en TV guide?

Ja, TV 2 play har en nem og overskuelig tv guide. De kan sige efter live tv, live sport, forskellige katagorier og meget mere. Denne tv-guide funktion er en de bedste og mest brugervenlige oplevelser som gør at du altid vil være op-to-date med de aktuelle udsendelser, påmindelser og udsendelsesdetaljer hos TV 2 Play.

Hvordan får jeg adgang til TV 2 play?

Ved at besøge deres hjemmeside kan du vælge en pakke eller abonnementstilbud som gør det muligt at se og streame tv og film i Danmark.

Kan jeg streame sport lige meget hvor jeg befinder mig?

Af rettighedsmæssige årsager, så er det desværre ikke muligt at se eller streame tjenester som TV2 programmer udenfor EU/EØS.