5 ting du kan lave: Mandag

En ny uge derhjemme er begyndt. Hvad skal man dog få dagene til at gå med? Denne uge vil vi komme 5 nye sportsrelaterede ting du kan lave, hver dag. Her kan man få inspiration til artikler, film og masser af andre små og sjove firnuligheder. Så tjek gerne hver dag hvis du keder dig!

Læs dette: Wozniackis karriere

I starten af året stoppede én af Danmarks absolutte stjerner indenfor sportens verden. Wozniacki spillede nemlig sin sidste turnering i form af Australian Open 2020. Men hvad ved du engentligt om hele Danmarks tennis-darling? Læs om hendes fantastiske karriere her!

Læs artiklen her: Caroline Wozniackis imponerende karriere

Se dette: FA-Cupfinalen fra 2006

Som bekendt for flere af jer, så er Viaplay begyndt at vise legendariske kampe fra før i tiden. I dag viser de den legendariske FA- cupfinale fra 2006 mellem Liverpool og West Ham. Kampen var målrig og fyldt med legender. Vi vil ikke røbe for meget!

Få Viaplay her

Prøv dette: Toiletpapirs Challenge

Det er altid godt med lidt aktiviteter. Hvis du keder dig for meget findes der en sjov lille udfordring på de sociale medier, som hedder toilet paper challenge. Det går simpelthen ud på at tage en rulle toiletpapir, og derefter forsøge at jonglere med den, som var den en fodbold. Hvis du klarer 10 styks er det sejt!

Se hvordan her!

Lyt til: Fodbold FM

Fodbold FM er et podcast om dansk og udenlandsk fodbold udgivet af B.T. Programmet kører videre og er meget opdateret. Hvis du savner analyser og den generelle diskussion om fodbold kan den varmt anbefales. Den kan findes på B.T’s hjemmeside og Spotify.

Lyt til: Fodbold FM