5 Ting du kan lave: Tirsdag

Så er mandag overstået, og vi er en dag nærmere weekenden. Hvad skal man dog få dagene til at gå med? Her kan man få inspiration til artikler, film og masser af andre små og sjove firnuligheder. Så tjek gerne hver dag hvis du keder dig!

Læs dette: De rigeste fodboldklubber

Der er penge i fodbold, mange penge. Hvilke klubber har allerflest penge og mulighed for at spille med deres økonomiske muskler. Det er spændende at se hvilke klubber som har førstevalg til de bedste spillere og trænere. Uden de bedste spillere er det meget svært at få success i denne verden.

Læs artiklen her: Rigeste klubber i år 2020

Se dette: Nadal og Federer

Rivaliseringer er rygraden i sportens verden. Én af de allerstørste er den lange rivalisering mellem Roger Fedrer og Rafael Nadal. De har forskellige spillestiler, styrker og svagheder. De har kæmpet om at være verdens bedste i årtier og de er begge stadig på toppen. DR har rettighederne til en fantastisk dokumentar som udforsker forholdet mellem de to superstjerner.

Prøv dette: Ronaldos Challenge

Det er vigtigt at holde sig aktiv i denne tid. Cristiano har kuren til dig! I et samarbejde med Nike har skabt en challenge som går ud på at træne sin mave derhjemme på gulvet. Hvis man kan klare dette så har man i hvert fald fået dagens vigtige motion.

Se hvordan her!

Lyt til: Niklas Landin

Savner du også håndbold? Det gør vi i hvert fald. Niklas og Jonas Landin har heldigvis skabt et podcast som kan lindre lidt. Her snakker de om egne erfaringer og fortæller om deres oplevelse med håndbold. Få analyser, grin og de bedste håndboldhistorier her!

Lyt til: Duften af harpiks