Allente TV-pakke

Allente – Få den bedste underholdning og Sportspakke på et og samme sted.

Allente tilbyder underholdning både via satellit-tv og tv via fiber. Uanset om du vil se sport i verdensklasse eller streame de nyeste serier eller film. Allente tilbyder dig en bred vifte af tjenester for at give dig præcis den underholdningspakke, du ønsker. Uanset om du har fiber-tv eller en parabol derhjemme, så har de en pakke, der opfylder dine behov. Med deres tjenester kan du se Premier League fra Viaplay og Superligaen fra discovery+ i én og samme pakke.

Allentes tjeneste omfatter desuden fiber til dit hjem med en lynhurtig forbindelse, uanset om det drejer sig om arbejde, surfing eller streaming. Det er med andre ord en god helhedsløsning til at samle alt ét sted.

Find din Allente TV pakke her!

Allente TV-pakke

Det er lige meget, om du har adgang til satellit-tv eller fiber i dit eget hjem. Allente har en service, der passer til alle husstande. I deres tv-pakke kan du skræddersy dit indhold efter dine forhold og den type underholdning, du ønsker at se.

Du har mulighed for at inkludere sport, film og serier i dit udvalg. Allentes tv-pakke er opdelt i en Basic-, Standard- og Premium-pakke. Premium-pakken inkluderer Premier League og Superligaen og giver dig et af Danmarks bedste udvalg, når det kommer til sport.

Fiber tv-pakke

For dem der har fiber tilsluttet i huset, kan de tilbyde fiber-tv. Deres tv-pakke byder på en bred vifte af kanaler med sport, film og serier. Samtidig kan du streame den nyeste underholdning derhjemme fra tv-boksen eller i deres app. Du kan streame på op til fire enheder samtidigt, uanset om du er hjemme eller på farten.

TV via fiber giver dig det sædvanlige svenske kanaludbud i HD. Du kan også tilføje endnu mere underholdning fra andre streamingtjenester såsom HBO Max eller C More, mens du stadig kan se Viaplays tjenester i din originale tv-pakke.

Deres tv-pakke er opdelt i tre forskellige pakker. Basic, Standard og Premium. Med basispakken får du de mest almindelige danske kanaler, med eller uden HD, for 429 DK om måneden. Opgraderer du til Standard for 549 DKK om måneden, udvides dit udvalg af kanaler, samtidig med at du får

fordel af Viaplays og SkyShowtimes streamingtjenester til film og serier. Premium-pakken giver dig en bred vifte af sport og underholdning.

Vælg frit mellem Superligaen, Premier League og Grand Slam-turneringer i Tennis. For 659 DKK om måneden kan du opleve alle de sportsgrene, du kan tænke dig, hjemme i tv-sofaen. Du har også adgang til at se al underholdning On Demand. Så behøver du ikke se dine yndlingsprogrammer i realtid, men derimod når det passer dig. I appen er det muligt at se alle kanaler og al underholdning, uanset hvor du er.

Parabol tv-pakke

Allente tilbyder også tv via parabol. Her kan du opleve den samme underholdning, selvom du ikke har adgang til fiber derhjemme. Du kan nemt tilslutte tv’et til parabolen og få en bred vifte af sport, underholdning og nyheder. Sportsmæssigt tilbydes Premier League, Superligaen og Formel 1, alt samlet ét sted.

Du kan også nyde de seneste serier og film fra SkyShowtime og discovery+ i appen. Du kan blandt andet se Yellowstone, Halo og Dexter: New Blood. Hvis du har en af deres tv-bokse, kan du også streame direkte til dit tv, selvom du har en parabol.

Denne service er også opdelt i forskellige pakker for at tilpasse udvalget af underholdning til dig. Grundpakken til 469 DKK om måneden giver dig det mindste udvalg, og indeholder de mest almindelige kanaler. For 120 DKK ekstra kan du udvide din pakke til Standardpakken. Så får du adgang til flere kanaler men også streamingtjenester som Viaplay Film & Serier og SkyShowtime.

Du kan også downloade film og se dem offline på steder, hvor der ikke er dækning. Er du mere interesseret i sport, bør du vælge Premiumpakken. I den samler de det bedste fra både dansk og internationalt sport ét og samme sted. Den bedste fodbold fra både England og Danmark, mens du kan se ATP-Touren i tennis og det hotteste indenfor motorsport. Premiumpakken koster 709 DKK om måneden.

Allente Bredbånd

Hos os kan du bestille bredbånd til dit hjem. Vil du have lynhurtige hastigheder, når du streamer, surfer eller spiller derhjemme, er der flere forskellige pakker, der passer til dig. Gennem deres bredbåndstjenester kan du også gøre det muligt at arbejde hjemmefra. Med en sikker og stabil forbindelse kan du stole på, at de giver dig en service, du kan stole på.

Du kan vælge mellem fire forskellige hastigheder alt efter dine behov. Der medfølger også altid en trådløs router, når du bestiller fiber hos os. Med fire forskellige hastigheder at vælge imellem, behøver du aldrig betale for mere, end du skal. Alle deres bredbåndspakker har ingen bindingsperiode. Deres pakker er dog nemme og fleksible at bruge.

Bredbånd 100 giver dig en hastighed på op til 100 Mbit/s, en perfekt mulighed for dem der vil streame, surfe eller lytte til musik. Bredbånd 250-pakken er til dig, der har brug for højere hastigheder på dit bredbånd, noget der åbner op for arbejde i hjemmet. Skal du have flere familiemedlemmer i hjemmet, er Bredbånd 500 at foretrække. Så kan du streame på flere enheder på samme tid uden problemer.

Deres hurtige pakke er Bredbånd 1000, og giver dig en hastighed på op til 1000 Mbit/s. Med den kan du administrere mange tilsluttede enheder med krævende aktivitet. En pakke til dem, der gerne vil kunne spille derhjemme, mens de streamer.

Bokse og hardware

Allente har også sin egen hardware, der også er synkroniseret med deres tv-tjenester, for at gøre din oplevelse så god som muligt. Med tv-boksene Allente 1 og OnePlace kan du samle dine kanaler og streamingtjenester ét og samme sted. Til OnePlace kan du også købe en harddisk, hvor du kan optage og gemme op til 500 timers underholdning.

De har også et tv-modul til dig, der har en parabol derhjemme. Med modulet slipper du helt for en boks, og kan se alle kanaler direkte på tv’et. Prime 680 tv-boksen er både kompatibel med tv via fiber- eller satellit-tv, og kræver ikke internetforbindelse for at virke.

De har også deres egne paraboler, der er tilpasset deres produkter. Der er også en flad antenne til dem, der ønsker en mere diskret løsning. Perfekt til dem, der har en lejlighed, og gerne vil have din antenne til at passe ind i hjemmet. Arris VAP3402 er en trådløs tv-bro, der leverer dit signal til fiber-tv helt uden kabler.

En anden trådløs mulighed er Google Nest, som giver dig et stabilt trådløst netværk i hjemmet. Du kan også nemt udvide rækkevidden ved at tilføje flere adgangspunkter. De tilbyder en bred vifte af hardware til at dække alle dine bredbånds- og tv-behov.

Kundeservice

Skulle du nogensinde have et problem med at af deres produkter, har de samlet alt, hvad du behøver at vide i en FAQ-sektion på Allente`s hjemmeside. Der er svar på de fleste af dine spørgsmål, og siden indeholder de mest almindelige problemer, der opstår.

Ønsker du at have direkte kontakt med kundeservice, kan du nemt gøre det via chat. Kundeservices åbningstider kan findes på deres hjemmeside. Du kan også ringe til kundesupport, hvis du har spørgsmål til deres tjenester.

Klik her for mere uforpligtende information