Arsenal's German defender Shkodran Mustafi, French striker Alexandre Lacazette and English midfielder Ainsley Maitland-Niles applaud at the end of the UEFA Europa League Group F football match between Vitoria Guimaraes SC and Arsenal FC at the Dom Afonso Henriques stadium in Guimaraes on November 6, 2019. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)

Arsenal -Man City: Spil 550 kr. Risikofrit og uden krav om gennemspilning!

London er kulissen når stjernerne fra Manchester City kommer på besg hos Arsenal. Det er en topkamp i sin egen forstand selvom City bare er på 3. pladsen og Arsenal helt nede på 9. pladsen. Holdene er stadig en fast del af top 5 og begge hold behøver virkelig at få point. Betfair giver dig hermed muligheden for at spille 550 kr. helt risikofrit og uden krav om gennemspilning. Det betyder at du kan vinde 3.025 kr. på en Arsenal-sejr!

Betfair tilbyder dig nu en fantastisk chance for at spille 550 kr. risikofrit på kampen, så kan du spille pengene på Arsenal og vinde 3.025 kr. helt risikofrit og uden krav om gennemspilning.

Arsenal – virker styrkede

Arsenal har ikke ligefrem haft den bedste sæson indtil videre, og en skuffende 9.plads er simpelthen ikke godt nok for de stolte gunners. Men den seneste ligakamp mod West Ham vandt Arsenal og de virker til at have fået styr på deres spil og taktikker. Denne kamp spiller de hjemme og Arsenal har vist at de er stærke hjemme på Emirates. Kampen mod City bliver selvfølgelig en utroligt svær kamp, men man må aldrig undervudere kvaliteten hos Arsenal, især på den offensive front med farlige Aubameyang på toppen.

City – den evige jagt

Man City jagter netop nu Leicester på 2. pladsen og selvfølgelig også Liverpool i den absolutte top af tabellen. Men det går ikke ligefrem som det burde og de skuffer ofte i denne tid. De har nemlig kun vundet én udaf deres seneste 3 ligakampe. Dette er gundet en uafgjort mod svage Newcastle og senest et smerteligt nederlag mod deres naboer fra United. Guardiola og hans tropper virker derfor lidt svækkede for tiden og det bliver spændende og se om de kan stå imod Arsenal på hjemmebane.

Sådan vinder du 3.025 kr. risikofrit på Arsenal!

1. Opret Spillebørsen-konto HER!
2. Spil mindst 550 kr. HELT RISIKOFRIT på Kampen, som dit første bet
3. Hvis du vinder modtager du din gevinst uden krav om gennemspilning!
4. Hvis du taber får du dine penge igen!