FC Copenhagen's Jens Stage and Malmo's Jo Inge Berget vie for the ball during the Europa League Group B football match Malmo FF v FC Copenhagen in Malmo, Sweden on October 3, 2019. (Photo by Andreas HILLERGREN / TT NEWS AGENCY / AFP) / Sweden OUT

Celtic – FCK: Spil 550 kr. risikofrit og uden krav om gennemspilning!

Spændingen er intakt efter første opgør i Parken. Begge hold må have stået tilbage med blandede følelser efter kampen, som endte 1-1. Celtic formåede ikke at holde deres 1-0-føring. FCK brændte til gengæld et straffespark ved stillingen 1-1. Der er dermed lagt op til et nervepirrende opgør på Celtic Park i Glasgow. I forbindelse med kampen har Betfair et super tilbud til dig! Du kan nemlig spille 550 risikofrie kroner på kampen. Den helt store fordel er, at det er uden omsætningskrav.

Se nederst hvordan du modtager tilbuddet

En vital kamp for begge hold

Det bliver af forskellige årsager en ufatteligt vigtig kamp for begge hold. Det så længe ud til, at der i år endelig ville blive spænding i den skotske mesterskabskamp. Med et forspring på 12 point har Celtic dog igen igen kurs mod et sikkert mesterskab. Dermed kan de mere eller mindre frit fokusere på Europa League.

FCK står lidt i samme situation. Desværre for københavnerne er det dog ikke dem, der er på mesterskabskurs – men FC Midtjylland. Inden kampen mod Celtic er FCK hele ni point efter Midtjylland. Man har i sæsonens to første kampe skuffet mod Esbjerg og Silkeborg. Derfor er kampen mod Celtic – og Europa League i det hele taget – ekstremt vigtig for FCK – specielt for deres selvtillid.

FCK kan skabe overraskelsen

Det er ingen hemmelighed, at Celtic er favoritter hjemme på Celtic Park. Kampen i Parken viste dog, at FCK sagtens kan være med. Københavnerne kan som nævnt med god grund ærgre sig over ikke at kunne gå ind til returopgøret med en sejr i første kamp.

I gruppespillet var FCK desuden gode på udebane. Man tabte således ikke én af de tre udekampe. Kvalifikationen til 1/16 blev i høj grad sikret på baggrund af en 1-0-sejr på udebane mod schweiziske Lugano. En af grundene til, at københavnerne er så gode på udebane, er deres stærke defensiv, som altså har gjort det godt i Europa League. Vi tror derfor, at FCK skaber en mindre overraskelse og vinder i Glasgow!

Sådan får du dit ririskorie spil på 550 kroner uden krav om gennemspilning

1. Opret din konto på Betfairs Spillebørs HER!
2. Spil mindst 550 kr. HELT RISIKOFRIT på kampen som dit først bet!
3. Vinder du, vil du modtage din gevinst uden krav om gennemspilning!
4. I tilfælde af at du ikke vinder, får du dine 550 kroner retur.