Moritz Knöringer

Dronningens Nytårstale 2022

Find Odds & Spilforslag Til Dronningens Tale

Det er snart tid til at samles foran fjernsynet den 31.dec til Dronningens nytårstale, og hvorfor ikke nyde talen med et par spilforslag. Det er trods alt årets sidste spil!

Vi kommer her med vores spilforsag til Dronningens nytårstale og hvilke odds man kan finde på de mest forventede ord.

For at finde de bedste odds og største udvalg, så er vi nød til at bevæge os over til Danske Spil, Unibet hvor opfindsomheden er enorm for at sige det mildt.

OBS: Årets ord, Energikrise, er blandt de mest anvendte i 2022 hos ekstrabladet og dette ord giver odds 3.00 hos Danske Spil!

Hvad Skal Man Kigge Efter?

Som altid er der en del ”sikrer” ord og vendinger, som dronningen ofte benytter, såsom “Gud bevarer Danmark”, “Verden”, etc. Dog skal man være opmærksom på at disse ord oftes kun går igen i talen en gang, hvilket nedsætter chancen for at ramme ordet.

Store begivenheder, triste eller glædelige, er som ofte også sikre ord, som man bør have i baghovedet. Coronaen krisen er ligeså stille gledet ud af danskernes baghoved, men kunne bestemt blive nævnt igen i Dronningens nytårstale. Et andet ord som har haft stor opmærksomhed dette år, er selvfølgelig den triste krig der hærger mellem Rusland og Ukranie

En anden begivenhed, som måske ikke har berørt så mange almindelige danskere, men måske mere den kongelige familie, er Dronning Elizabeths død. Det er bestemt ikke usandsynligt at Dronningens nytårstale kommer til at indeholde en sidste respekt hilsen fra dronningen. Derudover er disse emner bestemt også værd at overveje:

50 års jubilæum

Energikrise

Ukranie

Tour de france

Populære Ord Til Dronningens Nytårstale

Fra Unibet finder man også et stort og spændende udvalg over ord og emner, som Dronningen måske nævner i sin nytårstale. Det er dog værd at bemærke, at kun de præcise ord fra talen udgør det vindende udfald. Det vil sige, at den officielle tale, som kongehuset udgiver på deres hjemmeside, er den tale man tjekker ud fra, hvor synonymer og bøjninger af ord ikke tæller med. Spiler du f.eks på ordet “politi”, men dronningen siger politiet, så tæller det ikke.

Her kan du se et udvalg af oddsforslag til Nytårstalen fra Unibet.

Dronnigens Nytårstale

Disse ord har selvfølgelig så lav en odds værdi, at det ikke har nogen relevans at spiller på dem direkte.

Ingen kan gætte disse medmindre man har hjulpet hendes Majestæt med at skrive talen men der er stadig nogle hyppige ord som går igen og igen. Dronningen har ofte nævnt “familie”, “Grønland” og “Færøerne” 22 gange i de sidste 22 nytårstaler.

Derfor kunne det give mening med et over/under spil på disse. Herunder kan du se en anden liste over de mest hyppige ord anvendt i Dronningens nytårstale

Mest Hyppige Ord Anvendt i Nytårstalen

Dronningens Nytårstale

I 21 taler har dronningen været glad for ordet “verden”, og det var faktisk kun i 2010 at hun ikke valgte at bruge det. Derudover elsker hun at bruge “samfund”, som også giver et fint odds på 1.85, hvis de nævnes med end 2.5 gange. “Nytårsaften” og “nytårshilsen” er også ord som stort set altid kommer, hvilket Oddset også indikerer med 1.10 og 1.20. Mest interessante er ordet “muligheder”, som er blevet nævnt 16 gange ud af 21 taler, og nævnes det igen, så giver det odds 2.00.

Oddsforslag Til Dronningens Nytårstale

Grønland skal nok blive nævnt i Dronningens Nytårstale, men bliver det nævnt mere end tre gange? Det tror vi bestemt ikke og vi finder god odds værdi hos Unibet, som giver 1.80 for dette spilforslag.

Dronningens Nytårstale

Langskuds Odds Til Dronningens Nytårstale

De bedste oddsforslag til Dronningens nytårstale må være at holde sig hyppige ord og vælge vigtige begivenheder fra årets løb. Dronningens taler er velskrevne, relevante og let forståelige og ord som ungdommen bruger eller taler om, vil med garanti ikke blive brugt.

Dronningens far, Fredrik den.9, nævnte altid Søens folk og selvom Dronningen ikke har sagt det i 50 år, så er det et langskuds odds værdigt.

Spilforslag til Dronningens nytårstale skal under alle omstændigheder ses som et hyggespil, og man skal endelig ikke spille for store beløb. Det er langt mere interesant, at prøve at gå efter guldet ud fra en vis portion mavefornemmelse og sandsynlighed. Fjollede ord som “vild med dans”, “Donald Trup” eller “bagedyst” høre ikke hjemme i talen, men hendes majestæt kunne godt nævne corona eller FaceTime.

Dette gjorde dronningen i nytårstale i 2012, hvor hun nævnte både Facebook & FaceTime, så denne mulighed kan man altid overveje.

FAQ: Dronningens nytårstale 2022

Kan man spille på dronningens nytårstale 2022?

Det kan man bestemt. Unibet & Danske Spil udbyder nogle af de bedste odds.

Hvad siger dronningen i nytårstalen 2022?

Det er et godt spørgsmål. Denne artikel har givet nogle gode spilforslag og du kan finde flere her.

Hvornår holder dronningen nytårstalen?

Dronningens nytårstale holdes den 31. december klokken 18.00.

Hvor kan man se dronningens nytårstale?

Du kan se dronningens nytårstale direkte på DR1 og TV 2 samt DRTV og TV 2 Play. 


Dronningens Nytårstale

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig