FC Copenhagen's Greek midfielder Zeca and Dynamo Kiev's Ukrainian midfielder Serhiy Sydorchuk vie for the ball during the UEFA Europa League Group B football match between Dynamo Kiev and FC Copenhagen in Kiev on October 24, 2019. (Photo by Sergei SUPINSKY / AFP)

FCK – Kiev – Sådan får du 1.485 kr. risikofrit på FCK-sejr!

Der skal spilles skæbnekamp i Parken når FCK tager imod Dynamo Kiev i Europa League. Begge hold er favoritter til at gå videre til knockoutfacen, og med en sejr vil mulighederne for FCK-avancemént se meget sandsynligt ud. Du kan spille 550 kr. på FCK-sejr, helt risikofrit, og vinde hele 1.485 kr.

Betfair tilbyder dig nu en fantastisk chance for at spille 550 kr. risikofrit på kampen, så kan du spille pengene på FCK og vinde 1.485 kr. helt risikofrit og uden krav om gennemspilning.

SE LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET

FCK – den magiske 4. gruppekamp

FCK er genrejst i Superligaen, men ikke blot dette faktum taler for løverne. FCK har nemlig holdt nullet alle de seneste 3 års gruppespilskampe i runde 4 af Europa league. De spillede nemlig 0-0 ude mod Slavia Prag, som netop fik samme resultat med mod selveste Barcelona på Camp Nou, tilbage i 2018. De vandt også hele 3 – 0 over FC Zlin, hjemme i Parken i 2017, i netop d. 4 gruppekamp i Europa league. Men ikke nok med dette så formåede de endda at spille 0-0 hjemme mod selveste de engelske mestre fra det samme år nemlig Leicester. Så hvis man skal tro på statistikker, så virker FCK til historiskt at være ekstremt stærke i deres 4. europæiske gruppekampe.

Pieros er i form, Bendtner er på vej!

Pieros Sotiriou har nemlig allerde vist at han score mod Ukrainerne da han bankede en kasse ind på udebane i Kiev sidste opgør. Den ene kasse har han tillagt hele 5 af slagsen i superligaen, hvilket blot er ét mål bag den senegalesiske angriber Dame N’Doye. Begge mænd er farlige og har før bevist at de kan score vigtige mål i vigtige kampe. Det bliver også spændende at se om Bendtner kan bruge sin store europæiske erfaring. Han fik hul på bylden mod FC Nordsjælland i denne uge, og vi ved at han er en farlig angriber, så uden Dame N’Doye vil han måske kunne tage chancen og vise hvorfor at han er så populær som han er.

FCK har vundet deres 3 seneste kampe. FCK virker til at være på toppen igen og med fremgang for offensivspillere såsom Pieros Sotiriou og Bendtner, som scorede i pokalkampen mod FC Nordsjælland, så virker de som favoritter hjemme i Parken.

Sådan gør du:

1. Opret en Spillebørsen-konto -> HER

2. Spil mindst 550 kr.(RISIKOFRIT) på dit første singlespil på Spillebørsen.

3. Hvis FCK vinder er din gevinst 1.485 kr. uden krav om gennemspilning.