FC Copenhagen's Danish midfielder Viktor Fischer and FC Lugano's Swiss defender Mijat Maric vie for the ball during the UEFA Europa League Group B football match FC Copenhagen v FC Lugano in Copenhagen, Denmark, on September 19, 2019. (Photo by Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / AFP) / Denmark OUT

FCK – SønderjyskE – Sådan får du 858 kr. risikofrit på FCK-sejr!

Superligaen kører derudaf og FCK jagter guldet med alt de har. Denne spillerunde byder på en kamp på Danmarks nationalstadion Parken, mellem de forsvarende mestre fra FCK og indehaveren af 10. pladsen, nemlig SønderjyskE.

Betfair tilbyder dig nu en fantastisk chance for at spille 550 kr. risikofrit på kampen, så kan du smide pengene på FCK og vinde 858 kr. helt risikofrit og uden krav om gennemspilning.

SE LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET

FCK – et hold i medvind

FCK er tilbage på sporet og Dame N’Doye er tilbage for de københavnske løver. FCK har da også vundet deres seneste to kampe og har en god statistik hjemme i parken i denne sæson trods svingende resultater grundet skader. Dog er N’Doye endelig tilbage for FCK og han har scoret 9 mål i de seneste 10 kampe mod Sønderjyske hvor FCk da også har vundet 8 ud af 10 hvor Sønderjyske blot har vundet 1. Med deres topangriber tilbage, som da også scorede 2 mål seneste runde mod AGF, virker FCK til at være på vej tilbage mod deres absolutte topniveau.

SønderjyskE – 10. pladsen

Sønderjyske har klaret det overraskende godt de sneste mange sæsoner i Superligaen, men det lader til at de oplever problemer i denne. De ligger i øjeblikket på en skuffende 10. plads og de behøver virkelig en sejr. Statistikkern taler dog desværre imod at dette skulle ske i denne runde, ude mod FCK. Sønderjyske kæmper en del med at score og har blot scoret 1.2 mål i gennemsnit pr. kamp i denne sæson. Det bliver bestemt ikke nemt at pynte på dette, på Danmarks måske sværeste udebane, når kampen skydes igang på Østerbro.

Vores vurdering af kampen

FCK er klare favoritter til kampen, hvilket da også resulterer i at man får pengene 5.9 gange tilbage på en udesejr i Sønderjyskes favør. Vi gætter på at FCK har styrken og især viljen til at vinde på hjemmebane og at N’Doye vil teste sig selv og kæmpe sig frem tilén eller flere scoringer i kampe. I princippet kan du spille 550 kr., HELT RISIKOFRIT, og få en GEVINST PÅ 858 kr. Du skal ikke gennemspille din gevinst og hvis du taber får du jo hele indsats tilbagebetalt med det samme. Vi anbefaler at du spiller på FCK da de virker til at være stærkere end Sønderjyske.

Sådan gør du:

1. Opret en Spillebørsen-konto -> HER

2. Spil mindst 550 kr.(RISIKOFRIT) på dit første singlespil på Spillebørsen.

3. Hvis FCK vinder er din gevinst 858 kr. uden krav om gennemspilning.