(Photo by Mustafa ABUMUNES / AFP)

Atletico – Liverpool: Få odds 12 på Liverpool-sejr!

Atletico Madrid tager imod Liverpool, verdens måske bedste hold for tiden. Sidste gang de spillede Champions league fodbold i Madrid vandt Liverpool den helt store triumf, og endte op med trofæet i dere hænder. Mon ikke Liverpool kan klare endnu en udebanesejr, de har i hvert fald ikke haft svært ved at vinde nogen steder denne sæson, og på trods af at Atletico ikke skal undervuderes, så må Liverpool anses som de helt store favoritter i denne kamp.

Et Super tilbud fra 888!

888sport har været så gavmilde at give odds 12.00 på en Liverpool-sejr i Madrid, så hvis du tror på the Reds, har du chancen for at vinde 600 kr. hvis du spiller for en 50’er!

DU FÅR OGSÅ 100% INDBETALINGS-BONUS PÅ OP TIL 1.000 KR.!

Liverpool – forsvarende CL-mestre

Liverpools styrke har været ekstrem denne sæson, og de ligner mere og mere sikre Premier League vindere, på samme tid med at de ligner Champions League favoritter. Med spillere såsom Mané, Salah, Firminio og Van Dijk har de det måske stærkeste hold i verden i øjeblikket. De er et fysikt stærkt hold komplimenteret af kreative teknikere som Salah, og Firminio, hvilket kan gøre meget ondt på den spanske spillestil som Atletico besidder. På samme tid har de blot tabt 3 gange i de seneste 43 kampe i alle turneringer, den statistik, må jo tale for sig selv.

Sådan modtager du tilbuddet:

1. Opret konto på 888-sport HER
2. Indbetal min. 70 kr. og modtag 100% bonus på optil 1.000 kr.
3. Spil 50 kr. på kampen, som dit første bet
4. Kryds fingre for dit bet!