Barcelona – Real Betis

Barcelona ligger på en delt andenplads med 10 point og vil uden tvivl være store favoritter mod Betis som ligger nummer syv. Inden landsholdspausen fik Barcelona en 1-2 La Liga-sejr mod Osasuna imens Betis fik en 1-0 sejr hjemme mod Rayo Vallecano. Alt i alt så lover det godt for en spændende og tæt kamp mellem de to spanske hold, hvor vi helt sikkert vil få en masse mål af at se.

Læs mere her:

Find La Liga kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting & Bedste Bookmakere i Danmark

Barcelona – Betis Kampinfo

Kamp:Barcelona – Betis
Start: 16/09/2023 kl. 21:00
Arena:Nou Camp
Tv Kanal:TV2 Sport X

Barcalona – Betis: Hvem Vinder?

Barcelona håber at forlænge deres sejrkurs til fire kampe, når de byder Real Betis velkommen til deres hjemmebane på Camp Nou. Barca overlevede Osasuna før landskampspausen, og de er nu på jagt efter sæsonens anden hjemmesejr. Både Pedri og Ronald Araujo er sat på sidelinjen med skader, mens Robert Lewandowski, der scorede for Polen i en 2-0-sejr over Færøerne, bør fortsætte målregnen mod et hold som Betis.

Betis besejrede i mellemtiden Rayo Vallecano takket være Willian Joses mål i deres sidste ligakamp, men de vil have et bjerg at bestige i Catalonien. I deres sidste møde på Camp Nou bankede Barcelona Betis 4-0, og vi forudser, at historien vil gentage sig selv. Betis nøgle midtbanespiller Nabil Fekir forbliver i på skadeslisten, så det bliver en svær udekamp for Betis.

Seneste La Liga Resultater – Barcelona

 • Getafe – Barcelona 0-0
 • Barcelona – Cadiz 2-0
 • Villareal – Barcelona 3-4
 • Osasuna – Barcelona 1-2

Seneste La Liga Resultater – Betis

 • Villareal – Betis 1-2
 • Betis – Atl Madrid 0-0
 • Ath Bilbao – Betis 4 -2
 • Betis – Rayo Vallecano 1-0

Hold Nyheder : Barcelona

Ronald Araújo (muskelskade) og Pedri (baglårsskade) vil ikke være i stand til at spille for Barcelona-gafferen Xavi Hernández.

Vi tror, at Barça vælger et 4-3-3-system til kampen med til M. ter Stegen, Sergi Roberto, Jules Konde, Andreas Christensen, Álex Balde, Frenkie De Jong, Oriol Romeu, Ilkay Gündogan, Lamine Yamal, Robert Lewandowski og Gavi.

Hold Nyheder : Betis

Fra en stort set fuld-styrke trup af spillere er der kun en bekymring for Real Betis-manager Manuel Pellegrini, nemlig Nabil Fekir, som går glip af denne kamp.

Betis bruge højst sandssynligt en 4-3-3-formation, der starter med Rui Silva, Hector Bellerin, tyske Pezzella, Luiz Felipe, Juan Miranda, Guido Rodriguez, Isco, Marc Roca, Rodrigo Sanchez, Willian José og Ayoze Perez .

Se Barca – Betis i TV

Ønsker du at se kampen i tv, så skal du have fat i TV2 Sport X. De har rettighederne til at vise den Spanske Laliga i fodbold i Danmark og viser alle kampene med danske kommentatorer i et skarpt format.

Stream Barcelona – Betis Med Bet365

Er du ofte på farten og ønsker et stabilt stream så bør du overveje at anvende Bet365. Den store bookmakere viser de store fodboldkampe fra La lIga og kvaliteten er altid i top.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Guide til at streame Barcelona – Betis  hos Bet365:

 • 1. Gå til Bet365 via dette link.
 • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
 • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Barcelona – Betis fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Barcelona – Betis?

Kampen spilles på Camp Nou den 16 september kl 21.00

Hvor kan jeg se Barcelona – Betis i tv?

Med TV2 Play kan du nyde La liga fodbold på stream og stream.

Hvor kan jeg stream Barcelona – Betis?

Ønsker du ikke at anvende TV2 play, så kan du streame Barcelona kampe med bet365.