dagens spil

BARCELONA VS BAYERN: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Onsdag, 26 oktober 2022. KL 21.00

Fodbold – Champions League gruppespil

Se kampen her

Barcelona har kniven for struben og siden Messi smuttede, så har det været svært at læne sig tilbage og nyde Barcelona spille. Dagens spil har ramt de sidste tre odds forslag, 100% hitrate, og vi går efter nummer fire iaften.

Ved deres seneste optræden tog Barcelona et point på hjemmebane mod det stærkt undervurderede Inter med et 3:3-resultat, hvor de med nød og næppe undslap et nederlag, og da de matematisk set stadig er med i spillet om at snuppe en billet til knockoutfasen, vil de spanske spillere helt sikkert gøre deres bedste for at være så farlige som muligt i det kommende opgør.

Midtbanespilleren Gavi er tvivlsom, mens de skadede fortsat er forsvarsspillerne Araujo , Christensen , midtbanespilleren Roberto og angriberen Depay.

Intet mindre var forventet af Bayern, da de nyder en perfekt rekord indtil videre i gruppen, og har deres billet til videre avancement allerede i lommen.

De kommer med en forventet sejr senest på udebane til Plzen på 2-4, og fortsætter på positiv vis hjemme igen med tre sejre i træk, og selvom de kan gå afslappet ind til det kommende opgør, så kan Bayern-maskineriet ikke undervurderes. De er et klassehold, selv uden Venstreback Hernandez , målmand Neuer og angriber Sane.

Barcelona skal frem

Som tidligere nævnt har Barcelona stadig en lille chance for at snuppe en billet videre, men for at gøre det, er en sejr her simpelthen et must for dem.

De er bestemt i stand til at score men det er som om det hele kommer fra Lewandowski. Det var i hvert fald ham, der om nogen reddede dem sidst mod Inter. Barca svinger for meget, og mod en klasse modstander som Bayern, så skal de passe på hele tiden. Generalt har de det meget svært mod Bayern, hvor den sidste sejr kom i hus tilbage i 2015.

Vi tror på en spændende kamp med mål i begge ender men trods hjemmebanefordelen, så taber Bayern ikke. Minimum uafgjort eller en sejr(X2) til Bayern og over 2 mål i kampen.

Byg selv væddemål hos Bet365 giver følgende odds for dagens spil.

Husk at spille ansvarligt