Bayern München - Lazio Photo by Sven Hoppe / POOL / AFP

Bayern München – FC København: 29/11/2023 Champions League

Med fire sejre fra fire i Champions League-gruppespillet har Bayern München allerede kvalificeret sig til knockout-fasen forud for onsdagens hjemmeopgør med de danske mestre FC København. Vi kigger på den spændende kamp, hvor FC København skal have point for at komme videre fra gruppen

Find Champions League oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Bayern München – FC København Kampinfo

Kamp:Bayern MünchenFC København
Start: 29/11/2023 kl. 21:00
Arena: Allianz Arena
Tv Kanal:3+ & Viaplay

Bayern München

Hjemmeholdet bliver uden Tarek Buchmann, Matthijs de Ligt, Jamal Musiala og Tom Hulsmann på grund af skader. Musiala er udelukket med en baglårsskade, og de Light plejer en overbelastning. Uanset hvad, så har Bayern nok klasse spillere til at holde FC København beskæftiget hele kampen.
Bayern München vil formentlig starte i deres sædvanlige 4-2-3-1-formation med Manuel Neuer i målet. Noussair Mazraoui og Alphonso Davies starter som bagspillere. De vil som altid være med til at hjælpe i angrebet og støtte op omkring de centrale forsvarsspillere. Solide Kim Min-jae vil starte sammen med Dayot Upamecano.

På midtbanen starter Joshua Kimmich sammen med Leon Goretzka. Mens Kimmich vil prøve at bryde FC Københavns angreb, vil Goretzka hjælpe godt til med sin fysik og kontrollere midtbanen. Thomas Muller vil nok spille som den centrale angribende midtbanespiller her, og han vil linke til angriberen og hjælpe med at skabe målscorings muligheder på den sidste tredjedel.

Kingsley Coman og Leroy Sane vil starte på kanterne, og de vil helt sikkert tilføje tempo og fart overfor FCK forsvaret. Helt fremme ligger Harry Kane, som er i storform og som helt sikkert vil volde en del problemer for forsvaret og Kamel i målet.

FC København

FC København må undvære Birger Meling, William Clem og David Khocholava. FC København stiller sandsynligvis op i en 4-3-3-formation mod Bayern München, med den stærke polak Kamil Grabara i målet.

Peter Ankersen og Elias Jelert starter som bagspillere, og de skal forsøge at dæmme ned for Bayern München kanterne og beskytte midterforsvaret. Kevin Diks starter sammen med Denis Vavro i midterforsvaret, hvor de formentlig får en travl aften sammen Harry Kane.

Diogo Goncalves, Rasmus Falk og Lukas Lerager starter på den centrale midtbane. De tre spillere vil se efter at holde tingene kompakte og bryde Bayern München angrebsbølger.

Elias Achouri og Mohamed Elyounoussi vil starte på kanterne, hvor de skal finde storspillet frem og forsøge at komme frem mod Neuers mål. Helt fremme ligger Viktor Claesson for FC København, som forhåbentlig får scoret mod Bayern München.

Bayern München – FC København Stats

  • Dette vil være det andet møde nogensinde mellem Bayern München og København, hvor tyskerne fik en 2-1-sejr, da de første gang slog FCK i oktobers omvendte kamp
  • Tuchels hold er i øjeblikket oppe på fire kampe med sejre, hvor de har scoret 11 mål og holdt to clean sheets siden et chokeret 1-0-tab mod Saarbrücken i DFB Pokal den 1. november
  • København er sejrsfri i tre af deres seneste fire udekampe på tværs af alle turneringer, har tabt to gange og fået en uafgjort siden starten af ​​oktober.
  • Bayern har vundet alle undtagen én af deres sidste otte hjemmekampe, med en 2-2 uafgjort mod Bayer Leverkusen den 15. september som undtagelsen.

Potentielle Startopstillinger

Bayern München

Neuer; Mazraoui, Kim, Upamecano, Davies; Kimmich, Goretzka; Coman, Muller, Sane; Kane (4-2-3-1)

FC København

Grabara; Ankersen, Diks, Vavro, Jelert; Goncalves, Falk, Lerager; Achouri, Claesson, Elyounoussi (4-3-3)

FAQs

Hvornår starter kampen  FC Bayern München FC København

Kampen starter kl.21:00, 29 November. 

Hvilken kanal viser Bayern München – FC København?

Du kan se kampen på 3+ og Viaplay.