(Photo by Sven Hoppe / dpa / AFP)

Bundesliga: Weekendens Fedeste kampe!

Bundesliga ruller videre med en ny runde, og der er flere spændende kampe, du bør se! Først er der Berlin-derby når Hertha Berlin tager imod Union Berlin på Olympiastadion. På lørdag forventes der flere mål fra Haaland når Dortmund møder Wolfsburg på udebane.

Se alle Bundesliga-kampe på Viaplay.dk!


Hertha vs Union

London, Madrid og endda Hamborg har været kendt for at være vært for store Derbies gennem tidens løb. Berlin er i mange år blevet frataget dette privilegium. 

Union Berlin har nu rejst fra betonen i det østlige Berlin og er derfor klar til at duelere mod deres vestlige naboer fra Hertha Berlin.

Den første gang holdene mødtes var 2. november 2019, og kampen endte 1-0 til Union der spillede hjemme!

Hertha Berlin – Holdet fra vest

Hertha Berlin er et point foran deres rivaler fra Øst. De ligger på en 11. plads og skal gøre alt for at holde fast i den placering, da det gør dem til et midterhold.

Union Berlin – Holdet fra øst

Union Berlin jagter med næber og klør midten af tabellen, og vil cementere sig der. Det betyder at de virkelig behøver at vinde over Hertha.

(AFP)

Se kampen på Viaplay.dk!Wolfsburg – Dortmund

Dortmund, og Haaland på midten, og Delaney på midten skal selvfølgelig også i aktion igen en gang. Denne gang gælder det traditionsklubben fra Wolfsburg!

Dortmund ligger kun fire point bag Bayern München, og nu er det vigtigt at tage point i weekenden, før holdene mødes til det klassiske opgør på tirsdag.

Haaland har imponeret enormt, og det er glædeligt at se hvordan interaktionen har været med blandt andre Marco Reus og Jadon Sancho. Hvis du vil se god fodbold, er dette en kamp vi varmt anbefaler!

Delaney i aktion for BVB
(Photo by Odd ANDERSEN / AFP)

Se kampen på Viaplay.dk!Mönchengladbach vs Leverkusen

Det bliver spændende, når Borussia Mönchengladbach møder Bayer Leverkusen for at kæmpe om en plads i Champions League. Det er kun to point, der adskiller de to hold, der har tredjepladsen og femtepladsen.

Gladbach kom tilbage efter pausen med en overbevisende 3-1 sejr over Eintrach Frankfurt sidste weekend. Som det tredje bedste hold i den tyske Bundesliga, administrerer de ofte godt spil, mål og spænding.

Leverkusen er selvfølgelig en trussel, og det kan bevises med seks kampe i træk uden nederlag. Der er kun fire point op til Dortmund, så der er ingen tvivl om, at Peter Bosz skubber hans hold til gode præstationer.

Se kampen på Viaplay.dk!FC Köln vs Fortuna Düsseldorf

Ved den nordlige del af Rhinen finder vi byerne Köln og Düsseldorf. På søndag mødes byernes fodboldhold igen for anden gang denne sæson.

Fortuna Düsseldorf – Holdet fra nord

Efter at have været i farezonen for nedrykning stiller Fortuna Düsseldorf op uden den tidligere træner Freidhelm Funkel, som skal se Bundesliga-kampen på tv. Det er Uwe Rösler, der har overtaget jobbet med at styre skibet ud af farezonen. Holdet er også blevet forstærket af den tidligere Viking- og landslagsspiller Valon Berisha. Og selvfølgelig kan vi se Zanka i aktion!

FC Köln – Holdet fra Syd!

Hvis du tager en kort bådtur syd fra Düsseldorf kommer du til Köln. Holdet kæmper for en Europa League-plads, men er stadig seks point bag Wolfsburg på 6. pladsen. Se kampene kostnadsfritt

Kölns mytiske maskot Hennes IX
(Photo by Marius Becker / dpa / AFP) /

Se kampen på Viaplay.dk!


© TVsporten.dk – Fodbold i TV