Chelsea – West Ham Odds (Jacob Kupferman / Getty Images via AFP)

Chelsea – West Ham Odds: Kan Chelsea hente tre point mere?

Hvornår? Lørdag den 3. september, kl. 16:00.
Hvor? Stamford Bridge.
Streaming? Viaplay
Seneste møde: Chelsea 1-0 West Ham, April 2022.

Chelsea – West Ham er altid en kamp, der bliver set frem til, både af fans og neutrale seere. De to hold er store rivaler, og det kan man også se på banen. Denne kamp er altid fuld af passion, og det er derfor også altid et spændende opgør.

På trods af dette er oddsene på denne kamp meget til Chelseas fordel. De er favoritter til at vinde med odds 1.50 hos bet365, mens West Ham giver odds 5.75. Der er stort potentiale for at skabe nogle gode odds på West Ham via byg selv væddemål-sektionen hos bet365.

Chelsea og Tuchel forsøger at bygge en form

Chelsea har haft en interessant åbning i deres første fem kampe. Nogle gange har de været fremragende, mens de på andre tidspunkter har været meget dårlige. I de seneste kampe har de spillet mod Leicester City og Southampton.
De tog alle tre point i en flot sejr på 2-1 over Leicester. Det så dog svært ud for Chelsea, da deres egenproducerede midtbanespiller, Conor Gallagher, blev udvist efter to gule kort i anden halvleg.
Det var dog ikke den eneste udveksling, de to klubber lige har haft, da det er blevet bekræftet, at Chelsea henter Wesley Fofana i Leicester i en handel på €88 mio. En stor handel for hovedstadsklubben.
Man kan godt forestille sig, at franskmanden får debut mod West Ham, men med Koulibaly tilbage fra karantæne bliver det interessant at se, hvordan Tuchel stiller op.
Det er helt sikkert, at Fofana vil tilføje noget tempo og skarphed til Chelseas forsvar, og det vil komplimentere Thiago Silva og Kalidou Koulibaly fint. Det vil gøre tingene svært for West Ham.
De manglede helt sikkert noget defensivt mod Southampton, og tabte kampen med 2-1, hvilket var deres andet nederlag i denne sæson. Man taler om det positive omkring Chelsea, men negativiteten er også begyndt at fylde noget.
Hvis man holder med Chelsea, har vi nogle gode odds til dig. Hvis Raheem Sterling scorer det første mål, og begge hold scorer i kampen, giver det lige nu odds 13.00 hos bet365. Disse odds kan ændre sig.

West Ham skal stabilisere resultaterne

West Ham have generally been impressive over the last two seasons. They went from being relegation candidates to being in Europe in just one season. The man who has a lot of credit for that is David Moyes, the former Everton and Manchester United manager, has really done something about the club and sent them in a more positive direction.

Han har tidligere slået Chelsea med sit West Ham-hold, og han håber helt sikkert på, at han kan gøre det igen. Oddsene i kampen er ikke på West Hams side, og det kan skabe nogle store gevinster.

West Ham til at vinde efter at have været bagud – Odds 21.00

West Ham til at vinde eller uafgjort, Jarrod Bowen scorer, og begge hold scorer – Odds 15.00

Chelsea – West Ham Odds: Vores valg

Vores valg til denne kamp bliver nødt til at gå Chelseas vej. Efter sejren over Leicester er man nødt til at give dem kredit.

Chelsea vinder med to mål eller mere, og Raheem Sterling scorer første mål – Odds 10.00

Lad os vide på Facebook, om du tror på dem!

Det er et London Derby på Stamford Bridge, Chelsea skal tilbage på sporet – gå ikke glip af det!