spilforslag FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

ARGENTINA VS SAUDI ARABIEN: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Dagens spil gik hjem igår til fine 1.85, da England vandt i stor stil med en del hjørnespark.

Argentina er en af favoritterne i turneringen, og med Messi på holdet har de en stor chance for at vinde VM. Første opgave for dem er Saudi-Arabien i en kamp, som de bør vinde uden problemer. De sluttede på andenpladsen i deres sydamerikanske kvalifikationskampe efter Brasilien, og i deres udekampe spillede de uafgjort 1-1 i Ecuador og vandt 1-0 i Uruguay, mens de spillede uafgjort 0-0 hjemme mod Brasilien, så defensivt er de meget gode mod de tre andre hold fra Sydamerika ved dette VM. I en nylig venskabskamp slog de UAE med 5-0, men dette saudiarabiske hold er måske lidt bedre end dem.

Saudi-Arabien sluttede som nummer et i deres asiatiske gruppekvalifikationskampe foran Japan og Australien, men de tabte 2-0 i Japan og spillede uafgjort 0-0 i Australien, så deres udebaneform er ikke så god. De stiller hovedsageligt med lokale spillere, så kvaliteten er langt mindre end den, som argentinerne har, og forvent at de spiller meget konservativt. Saudi Arabien ved, at de ikke kan konkurrere med Argentina på kvalitet, så de vil forsøge at begrænsede ved at trække tiden og spille hårdt.

Vores betting team kan ikke se saudiaraberne score her, da de primært vil spille på det defensive. Denne kamp spilles klokken 11.00 dansk tid, og det vil blive ret varm med temperaturer omkring 28 grader. Argentinerne vil formentlig gøre nok for at vinde denne kamp men vil heller ikke spilde for meget energi, så man kan vel forvente, at de vil være tilfredse med en 2-0 eller 3-0. Langt sværere modstandere i Polen og Mexico venter på dem, så vi tror ikke, at det bliver den store sejr, som mange forventer.

Leonel Messi, der har scoret 90 mål i 164 kampe for det argentinske landshold, vil som sædvanlig være i centrum for opmærksomheden. I Argentinas sidste 4 kampe har Lionel været i stand til at komme på måltavlen, og da dette er den første kamp, vil han være opsat på at score her.

DAGENS SPIL

Dagens spil går på at Saudi Arabien får mere end 1 gult kort, at der kommer under 5 mål og at Messi stempler ind til VM med en scoring. Dette giver odds 2.90 hos bet365