dagens spil FRANCK FIFE / AFP

Belgien v Canada

Kampdato: Onsdag, 23 November 2022, KL.20.00

Fodbold – VM 2022 Qatar

De Røde Djævle møder Canada i deres første VM-kamp i aften, og efter alt at dømme er de favoritter til at tage alle tre point, og det kan man ikke benægte, når man tænker på kvaliteten af talentet på deres bænk.

For at kvalificere sig til VM sluttede De Røde Djævle som nummer et i deres gruppespil, 5 point foran Wales, hvor de opnåede 20 point og var i fremragende form.

Mens de præsterede beundringsværdigt i deres VM-kvalifikationsgruppespil, så det ikke lige så lovende ud for dem i Nations League, hvor de klarede sig mindre end beundringsværdigt. De har absolut en god målmand i Courtois, men der er spørgsmålstegn ved deres forsvar med en aldrende Vertonghen (35 år) og Alderwereild (33 år) i spidsen for forsvaret.

Deres midtbane er stærk med De Bruyne, Tielemans og Witsel i spidsen, og i front vil Batshuayi formentlig erstatte den skadede Lukaku med Hazard.

Canada har ventet i 33 år på at deltage i et VM, så nu kan de endelig få lov til at vise hvad de kan. Ligesom Belgien vandt de deres gruppe ved at slutte på førstepladsen foran Mexico, USA og Costa Rica. navne. De vandt de otte kampe, spillede fire uafgjort og tabte kun to.

På grund af sværhedsgraden af deres åbningsopgør mod en stærk modstander betragtes de som underdogs til at vinde kampen; ikke desto mindre er det rimeligt at foreslå at, efter Saudi-Arabiens uventede triumf over Argentina, at alt stadig er muligt for dem, forudsat at de leverer en stærk præstation.

Dagens Spil

Åbningskampe lever ofte deres eget liv og er svære at spå om. Bare spørg Argentina og Danmark!

Vi ser fin værdi i at Belgien vinder og begge hold kommer på måltavlen. Belgien er et godt hold og vil godt fra start men selvom de er favoritter, så kan Canada drille dem lidt og sagtens få et mål sat ind. Odds 3.20 er flot betalt!

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –