Dagens spil

Wigan v Sheffield Utd

England Championship – Wigan mod Sheffield Utd den 19.Dec 2022 kl.21.00

En enkelt kamp i den engelske Championship på en varmere mandag aften, så der er ingen undskyldning for, at et højtflyvende Sheffield United ikke kan tage alle 3 point mod det kriseramte Wigan. Med VM overstået og vinterpausen for de fleste ligaer allerede begyndt, vil der kun være færre ligaer til rådighed, før endnu et år er slut.

Wigan – The Latics ligger på 23. pladsen og kæmper for at score mål i denne sæson, især på hjemmebane. Deres hjemmebanestatistik er også ret svag med kun 2wins-3uafgjorte-6tabte med kun 8 scorede mål. Kolo Toure er måske nok en populær spiller i sin karriere, men jeg tvivler på hans managerkarriere, på trods af at Wigan har formået ikke at tabe i deres seneste 2 kampe med 1 sejr hjemme mod Blackpool (2-1) og en uafgjort ude mod Millwall (1-1).

Sheffield Utd – gæsten kan lukke hullet mod Burnely til blot 3 point med en sejr her, The Blades har en god udebanerekord med 6vundne-2uafgjorte-3tabte i denne sæson indtil videre, og de har også vundet 4 kampe i deres seneste 6 udekampe, hvilket er et lovende tegn. Med deres topscorer Oliver McBurnie på jagt efter flere mål (9 scorede mål i denne sæson), så forventer jeg, at gæsterne vil præstere godt.

Dagens Spil

Asian Handicap åbnet til -0,5 på Sheffield United er i tråd med alles forventninger, da de ligger på 2. pladsen i ligaen, med oddset lidt højere end normalt. Vi forventer en udebanesejr odds på omkring 1,80 hos bet365.

Dagens Spil

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig