dagens spil fiorentina

FIORENTINA VS SALERNITANA: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Onsdag, 9 November 2022, KL.20.45

Fodbold – Serie A

Se Kampen her: Bet365

Dagens spil kigger igen mod støvlelandet, selvom spillet igår ikke gik hjem igår. Milan fik en scoring underkendt og kunne ikke bryde Cremonese`s forsvar ned, trods et massivt overtag i kampen.

Fiorentina virker fortsat fulde af selvtillid på tværs af alle turneringer, da de nu har fire sejre i træk. Sidste skalp kom i sidste runde på udebane mod  Sampdoria, da de rutineret noterede sig for en 0-2-sejr.

Gæsterne tog en tidlig føring ved Bonaventura i det 4. og fremstod med mere selvtillid, efterhånden som kampen gik mod slutningen, hvor de kronede deres  præstation med endnu en scoring af Milenkovic senere i det 58. minut.

Fiorentina ligger i øjeblikket på 11. pladsen i Serie A, og brillerer ikke i denne sæson, men forbedrer sig synligt som tiden går.

Angriber Sottil er tvivlsom, mens værterne fortsat mangler midtbanespilleren Castovilli (ingen optræden i denne sæson) og angriberen Gonzalez.

Salernitana havde et mindre tilbageslag vedrørende deres seneste Serie A hjemmekamp mod bundholdet fra Cremonese, da de kun tog et point i en kamp der endte 2-2.

De åbnede kampen på en bedre måde, og gik til pause med en 2:1 føring, og var ganske tæt på sejren her, men desværre for dem, indkasserede de en udligning sent i det 89. minut.

Salernitana ligger på en 9. plads i tabellen, et point foran deres modstandere i det kommende opgør.

Centralforsvareren Gyomber er ude med en skade hos gæsterne.

Fiorentina beviste deres evne til at kæmpe på begge fronter i den igangværende sæson, mens de med en pause fra Europa helt sikkert vil flytte deres fulde opmærksomhed for at være så stabile som muligt hjemme i Serie A.

De går ind til dette opgør som bookmakernes valg, og det er ganske svært at se dem ikke udnytte hjemmebanefordelen og notere en sejr, men Salernitana har vist en ordentlig mængde potens på det seneste, hvilket efterlader tingene ganske åbne for en række mål i det kommende opgør også.

Dagens Spil

Vi mener at der er virkelig god værdi i spillet på mål i begge ende, som til sidst ender med en hjemmesejr. Hos Bet365 får man hele 3.50 i odds.

Andre gode spil er begge hold scorer og over 2,5 mål