dagens spil

MAGDEBURG VS DARMSTADT: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Torsdag, 10 November 2022, KL.20.30

Fodbold – 2.Bundesliga

Se Kampen her: Viaplay

Odds 3.50 gik lige hjem i posen, da Fiorentina vandt 2-1 hjemme over Salernitana, så vi prøver igen. Denne gang vender Dagens Spil blikket mod Tyskland

Magdeburg overraskede positivt i sidste runde på udebane mod Nürnberg, da de flot vandt 1-2. Det rækker for Magdeburg til en 13. plads i 2. Bundesliga og generalt har de vist fine stabile præstationer i de seneste par kampe.

Venstrebacken Bell Bell er suspenderet. Centralforsvareren Cacutalua og angriberen Schuler  er skadet, ligesom et par af dem, der alligevel ikke har spillet endnu i denne sæson.

Darmstadt afsluttede deres sidste kamp med en spinkel 1-0 sejr hjemme mod de små underdogs fra Hannover. De havde dog et stort overtag på banen, missede et straffespark, men fik alligevel bolden ind i det 63min, da Mehlem afgjorde kampens udfald.

Darmstadt er placeret på førstepladsen i rækken, et point foran deres nærmeste Hamburger.

Centralforsvareren Gjasula  midtbanespilleren Schnellhardt, offensivspillerne Seydel og Warming er ude.

Dagens Spil

Det ser godt ud for for værterne, der kommer til dette opgør som underdog, men alligevel må moralen i truppen være stærk, når man tager deres nuværende momentum i betragtning.

Der venter dem en stor udfordring, da de trods alt støder på det bedste mandskab i 2. Bundesliga i øjeblikket, og selvom sandsynligheden for en overraskelse ikke er så stor, er de stadig i stand til at gøre livet surt for Darmstadt.

2.Bundesliga byder mere end ofte på mange mål og spænding, så vi prøver med mål i begge ender og gerne 3 mål.