DAGENS SPIL

EMPOLI VS CREMONESE: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Fredag, 11 November 2022, KL.20.45

Fodbold – Serie A

Se Kampen her

Empoli led et forventet nederlag i sidste runde på udebane til det stærkt spillende Napoli, da de blev overspillet i alle aspekter af spillet og simpelthen var et hold på et betydeligt lavere kvalitetsniveau. Det hjalp dem heller ikke meget da forsvarsspilleren Sebastiano Luperto fik et rødt kort.

De indkasserede to gange i denne omgang, fra straffespark i det 69. og senere i det 88., da de som nævnt var i en fuldstændig underlegen position, og kunne ikke gøre meget for at undgå det uundgåelige.

Empoli ligger på en 14. plads i den samlede stilling, syv point foran deres modstandere i den kommende.

Forsvarsspillerne Luperto og De Winter (7/0) er ude, ligesom en langtidsfraværende forsvarsspiller Toneli, og angriberen Destro,  er ude.

Cremonese kan være mere end tilfredse med, hvordan det gik i den seneste hjemmekamp mod favoritterne fra Milan, da det lykkedes at hive et point hjem, da man sluttede opgøret med 0-0.

Værterne var dog en smule heldige, da de blev presset fuldstændig tilbage af modstanderne, men på en eller anden måde kunne de modstå presset.

Alligevel viser Cremonese næsten ingenting i denne sæson i Serie A, da de holder en 17. plads i tabellen, og er det eneste hold uden en smag af sejr indtil videre i kampagnen.

Målmand Raduer skadet, ligesom forsvarsspilleren Chiriches , midtbanespilleren Ascacibar og angriberen Dessers også er skadet.

Dagens Spil

Det er en vigtig kamp for begge hold, især for Cremonese som virkelig har brug for point, hvis ikke de skal synke længere ned i Serie A tabellen. Men de er dårlige, og i vores optik, ikke gode nok pt til Serie A. Empoli er ikke noget storhold men markant bedre end Cremonese, og de vil være klar til at vinde mod en af rækkens dårligere hold.

Det ville virkelig være overraskende, hvis de ikke formår at gribe denne perfekte mulighed for en trepointhøst inden VM-pausen. Det er meget sandsynligt at Cremonese parkerer bussen som imod Milan, så derfor prøver vi den her variant i dagens spil.