Dagens spil

AJAX RESERVES VS DEN BOSCH: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Mandag, 14 November 2022, KL.20.00

Fodbold – Eerste Divisie

Se/Stream Kampen Her

Vores sidst bet i Fredags gik endnu engang hjem og idag kigger Dagens spil mod mål i det hollandske.

Efter 14 kampe hænger Jong Ajax og Den Bosch begge fast i midten af den hollandske anden division. Men med kun henholdsvis 3 og 4 point som adskiller dem fra en playoff-plads, kan dagens opgør blive et vendepunkt for begge hold..

Det eneste, der har været konstant for John Heitingas modstandere i de seneste syv kampe, er underholdning: to sejre, to uafgjorte og tre nederlag. I otte af Jong Ajax’ seneste ni kampe har begge hold scoret, og i otte af de seneste 12 kampe har begge hold scoret, og otte af de seneste 12 kampe har haft mere end 2,5 mål. Ajax-reserverne har til gengæld scoret 25 mål i år – mere end noget andet Eerste Divisie-hold på nær tre.

Den Bosch har vundet fire af deres seneste fem kampe og besejrede senest De Graafschap med 2-1, så det virker sandsynligt, at de vil give alt, hvad de har. Der er i alt blevet scoret 47 mål i løbet af deres 14 kampe i denne sæson, og der er blevet scoret over 2,5 mål i 9 af deres seneste 10 kampe.

I betragtning af at både Jong Ajax og Den Bosch på det seneste har spillet i en række målrige kampe, virker det som et klogt træk at spille på, at der bliver scoret over 2,5 mål, og at begge hold scorer.

Den Bosch, der har vundet fem af deres seneste syv kampe efter en serie på fem nederlag i træk, ville være værd at spille på, at de vinder 2-1.

Dagens spil går på at der bliver scoret i begge ender og over 2.5 mål.