dagens spil

DERBY VS TORQUAY: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Tirsdag, 15 November 2022, KL.20.45

Fodbold – FA Cup

Se/Stream Kampen her

Derby vs Torquay 

Det tog 41 min igår i kampen mellem Ajax v Den Bosch, så var dagens spil hjemme.

Vi prøver som altid hver dag at finde dagens spil og iaften skal vi til Wayne Rooneys gamle klub, Derby.

Derby tabte en 2-0 føring i den oprindelige kamp, som endte 2-2, men siden da har Rams taget Liverpool til straffesparkskonkurrence i Carabao Cuppen og slog MK Dons 3-1 i ligaen i lørdags. Derby er nu ubesejret i deres seneste seks kampe i alle turneringer og bør ikke begå fejl i returkampen mod et Torquay-mandskab, der i øjeblikket ligger næstsidst i National League-tabellen. Derby indkasserede begge deres mål efter at have fået en mand udvist i den første kamp og vi tror at de holde rent bur i aften.

Torquay gjorde det bemærkelsesværdigt godt for at fremtvinge en omkamp, men Gary Johnsons mandskab skal levere en endnu bedre præstation for at skabe en overraskelse anden gang. På udebane kan Torquays defensive svagheder vise sig igen mod et hold, der var i Championship i sidste sæson. Torquay har indkasseret otte gange i deres to ligakampe siden den oprindelige kamp på Plainmoor – Torquay  indkasserede fem gange hjemme mod Chesterfield i lørdags.

Torquay har kæmpet på udebane hele sæsonen, og aftens kamp kan vise sig at blive en ”lang” kamp for gæsterne – Torquay har tabt fire af deres seneste fem udekampe og har kun scoret fire gange i deres ni ligakampe på udebane fra Planinmoor i denne sæson.

Derby er på hjemmebane. Det er FA Cup og Torquay har lige tabt 1-5 hjemme, så vi tror at de render ind i en øretæve her. Vi prøver -2 Asian, så en 3-0 sejr giver gevinst, og vinder de kun med to, så får vi pengene igen.

  • Derby er ubesejret i deres seneste seks kampe i alle turneringer
  • Torquay har tabt fire af deres seneste fem udekampe
  • Torquay har scoret fire gange i ni udebanekampe i denne sæson i ligaen
  • Derby bør ikke begå nogen fejl anden gang