DAGENS SPIL

SKIVE VS ESBJERG: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Fredag, 18 November 2022, KL.19.00

Fodbold – 2.Div

Hjemmeholdet Skive ligner et hold, der bare ikke kan vente til kampens slutfløjt, så de kan gå i vinterpause og komme langt væk fra fodbold. Det er et ungt og uerfarent hold, og de har begået mange fejl og betalt prisen fuldt ud for alle deres brølere.

I løbet af første halvdel af sæsonen, som slutter efter denne kamp, har hjemmeholdet indkasseret 6 straffesparksmål, scoret 3 selvmål og 2 røde kort + et bittert Pokal-exit til en lavere rangerende klub.

Alt i alt en forfærdelig halvsæson, som højst sandsynligt vil få dem til at falde ned i den nederste halvdel af tabellen i vinterpausen.

Det er også værd at nævne, at 6 af deres 18 point er kommet uden at de har spillet, da Jammerbugt FC gik konkurs. Så i realiteten kun optjent 12 point for 13 kampe.

I deres seneste hjemmekamp var de bagud 0-4 efter 35 minutter, og de fulgte op med at indkassere endnu et straffe efter blot 16 minutter i sidste kamp og tabte 3-1. 

Hjemmeholdets mentalitet ser dybt begravet ud og vinterpausen vil være en stor lettelse.

På den anden side er Esbjerg højtflyvende og målfarlige. De er fuldtidsprofessionelle, der i sidste sæson røg ned efter en vanvittig sæson hvor mange profiler valgte at forlade skuden.

Efter en langsom start på sæsonen og tilpasning til livet i denne deltidsliga og favoritværdighed hver gang ser de nu ud til at være en sikker liga-vinder. 

Et højtflyvende udehold, der søger at gå i vinterpausen med endnu en storsejr mod et vaklende hjemmehold, der laver mindst én massiv defensiv fejl i hver kamp.

DAGENS SPIL

Vi satser på at Esbjerg vinder med mindst 2 og fine odds 2.07 hos bet365.