SPILFORSLAG KARIM JAAFAR / AFP

ENGLAND VS IRAN: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Mandag, 21 November 2022, KL.14.00

Fodbold – VM 2022 Qatar

England er storfavorit, men Tvsportens betting team har en lidt anden mening om kampen. England har ikke vist særlig meget i deres seneste kampe, og de blev slået to gange mod Ungarn uden at score et mål i Nations League. Holdet har selvfølgelig kvalitet med målfarlige Kane og Sterling til at give fart på fløjene.

De indledende kampe kan være notorisk svære, og på trods af at England er overvældende favoritter, så kan de får problemer her. Det er især værd at tage højde for, at Iran befinder sig i en lignende nærhed til Qatar i Mellemøsten og måske er mere akklimatiseret end deres modstandere.

Englands talentrigdom bør dog langt overgå Irans, idet Three Lions også har en bred vifte af muligheder for at komme fra bænken. England vil sigte mod denne kamp som en “must win” kamp, da både USA og Wales er endnu svære kampe.

Iran er det højest rangerede asiatiske hold ved VM på en 20. plads og har mestertaktikeren Carlos Quieroz ved roret.

Deres største fare vil dog komme fra Porto-angriberen Mehdi Taremi.

Iran vil ikke være noget nemt hold at slå ud her og kan begrænse denne kamp til en tæt affære, men England har kvaliteten og spillere, der spiller på højeste niveau, til at få sejren her som giver beskedne 1.36 hos bet365.

Iran er et velbygget hold, der har en fremragende angriber i front i navnet Taremi. Det er også et godt kontraangrebshold, så vi ser gode muligheder for hjørnespark i kampen.

DAGENS SPIL

Vi skal derfor ud på et hjørnespark spil med England som vinder efter 90 min. England vil presse på, som helst sikkert giver en håndfuld hjørnespark men Iran vil også være farlige.