DAGENS SPIL &ODDS FORSLAG FOR MIDTJYLLAND & SILKEBORG

Kampdato: Onsdag, 27 oktober 2022

Lazio v Midtjylland kl.18.45

West Ham v Silkeborg kl 21.00

Fodbold – Europa League & Conference League

Se kampen her

Dagens spil gik igen hjem i går da Barcelona blev hængt til tørre hjemme, og med en scoring i overtiden gik odds 2.50 hjem.

I dag kigger vi på to kampe, nemlig Lazio v Midtjylland og Westham v Silkeborg.

Lazio v Midtjylland 

Det er tid til hævn! Siden det store nederlag til Midtjylland har Lazio syv kampe i træk uden nederlag i alle turneringer. Fire af disse var sejre, men alle var i den hjemlige liga. I Europa Leaue lykkedes det kun at få to uafgjorte kampe mod Sturm Graz, på udebane 0:0 og hjemme 2:2.

Midtjylland er også i god form, da de har 10 kampe i træk uden nederlag i alle turneringer. Stadig i den hjemlige liga ligger de på femtepladsen, syv point efter ligaens førerhold. 

I Europa League lykkedes det dem også at få to uafgjorte kampe mod Feyenoord, begge 2:2.

Dette skulle blive en underholdende kamp med mål, men i sidste ende forventer vi, at værterne tager tre point.

Westham v Silkeborg

West Ham viser en anden klasse sammenlignet med deres gruppekammerater i Conference League, da de har en perfekt rekord indtil videre og holder fast i førertrøjen, seks point foran deres nærmeste forfølgere Silkeborg.

The Hammers er så godt som sikret, mens en sejr her vil betyde, at de bekræfter deres puljeplacering, så med den ting in mente er deres maksimale engagement helt sikkert i top i kampen mod Silkeborg.

Som tidligere nævnt så ligger Silkeborg på 2. pladsen i tabellen, men de er langt fra sikre, da de kun er to point foran Anderlecht, så realistisk set er situationen ganske kompliceret for det danske mandskab.

Med en sejr her ville de tage en billet til næste runde, men de rejser til England for at møde det bedste hold i gruppen, og de har kun få eller næsten ingen chancer for succes.

Begge danske hold har gjort det rigtig flot i Europa men på udebane mod Serie A og Premier League hold, så bliver klasseforskellen for stor.

I sportsbetting er det ikke anbefales værdigt at spille doubles, og man bør holde sig til single-væddemål.

Vi prøver dog alligevel med en double her, som hos bet365, giver giver odds 2.25.

Husk at spille ansvarligt