dagens spil

GENK VS CHARLEROI: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Fredag, 4 Nov 2022. KL.19.45

Fodbold – Belgien Pro League

Se Kampen her 

Genk fortsætter deres dominerende form i denne sæson i Jupiler League, da de er inde i en misundelsesværdig positiv stime og vandt rutinemæssigt over Mechelen sidst på hjemmebane med et 3-1-resultat.

De havde mindre problemer i første halvleg, hvor begge hold formåede at være effektive en enkelt gang, men Genk  viste deres kvalitet i anden halvleg, da det lykkedes dem at tilføje yderligere to til målscoren, selvom de havde en spiller mindre på banen siden det 64. minut.

Genk holder fast i førertrøjen i klassementet og efterlader deres nærmeste forfølger Antwerpen med syv point i underskud.

Midtbanespilleren El Khannous og venstrebacken Preciado er tvivlsomme, mens værterne også mangler angriberen Oyen og et par langtidsfraværende.

Charleroi leverede senest en positiv overraskelse hjemme mod det tidligere nævnte Antwerpen, da de endelig fik afsluttet deres dårlige sejrsløse stime og fik en tæt 1-0-sejr.

Værterne scorede det eneste mål i dette opgør ved Benbouali i det 35, men ellers var de mest i en defensiv. 

Charleroi holder 11. pladsen i tabellen, med tre point mindre i forhold til playoff-placerede Leuven.

Centralforsvareren Knezevic er ude, ligesom højrebacken Van Cleemput, der ikke har spillet i denne sæson. Fløjen Nkuba er i karantæne.

Genk spiller virkelig godt og flot i denne sæson, og med den måde de spiller på, og det nuværende momentum, så er det svært at se nogen være i stand til at stoppe deres momentum.

Deres sejr kan der efter vores mening simpelthen ikke sættes spørgsmålstegn ved, især ikke på hjemmebane, hvor de tydeligvis er i stand til at score ved flere lejligheder, uanset hvilken modstander.

Dagens spil prøver det rene handicap spil på -1 Genk, hvilket giver odds 2.10.