spilforslag FRANCK FIFE / AFP

Frankrig v Marokko Tip

VM-semifinalen 2022 mellem Frankrig og Marokko bliver med garanti et intenst opgør, så alles øjne være rettet mod Al Bayt Stadium.

Olivier Girouds fjerde mål i turneringen hjalp Les Tricolores med at besejre England med 2-1, og bookmakerne ser dem lige nu som store favoritter til at besejre Marokko.

Mens Karim Benzema og Lucas Hernandez er ude med skader, så er det Kylian Mbappe, der nu fører med flest scorede mål, og mon ikke Didier Deschamps håber at han bomber iaften!

Det afrikanske hold besejrede Spanien og Portugal for at sikre sig et opgør mod Frankrig, hvilet er en kæmpe bedrift. Faktisk skrev Marokko historie ved at blive det første afrikanske hold til at gå videre til VM-semifinalen.

Nu står de så over for en betydeligt større udfordring fra Frankrig end deres tidligere modstandere. Heldigvis har Marokko den bedste defensive rekord i denne 2022-turnering, da de kun har lukket ét mål ind indtil videre, og det var mod Canada i gruppespillet.

De er mere motiverede nu, hvor de er i semifinalen, og Afrika giver dem maksimal støtte til at skrive en større historie.

Men selv hvis de taber til Frankrig, har vi svært ved at se en målfest, da de har været i stand til at stramme deres defensiv mod spillere som Kroatien, Belgien, Spanien og Portugal, der også er europæiske giganter ligesom Frankrig.

DAGENS SPILFORSLAG

Alle Hakim Ziyech, Abdelhamid Sabiri, Naif Aguerd, Romain Saiss og Noussair Mazraoui er store tvivlsspørgsmål til kampen, og Walid Cheddira er spærret, men selv med det tror vi på en målfattig affære. Faktisk så tror vi at det bliver ekstremt intenst med en del kort og frispark. Fransk er et sprog der læres i de marokkanske skoler og i Frankrig bor der mange marokkaner eller folk med tilhørsforhold, så vi taler nærmest om et derby her. Der er vores spilforslag således via byg-selv funktionen hos bet365.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig