Dagens spil

Rangers v Hibernian

I den 17. runde af Scottish Premiership tager Rangers, der ligger nummer to, imod Hibernian, der ligger nummer otte.

Rangers har ikke været særlig overbevisende i deres seneste fire kampe; deres 3-1-hjemmetab mod Ajax i deres sidste kamp i gruppespillet i UCL blev hurtigt efterfulgt af et nyt 2-1-nederlag ude til St. Johnstone i den bedste skotske division. Derefter kunne de kun besejre Hearts med et enkelt mål efter at have været betragtet som storfavoritter, inden de nøjedes med endnu en skuffende 1-1 uafgjort ude mod St. Mirren i deres sidste konkurrencekamp i ligaen lige før pausen.

De har dog endnu ikke tabt en eneste kamp på hjemmebane og har vundet 7 af de 8 kampe, de har spillet indtil nu, men har kun undladt at vinde mod Livingston i en spændende 1-1 kamp. Værterne har også scoret 22 mål i løbet af disse otte kampe med et gennemsnit på 2,75 pr. kamp.

Pausen kommer måske på et godt tidspunkt for Hibernians, da de har været igennem 6 nederlag ud af deres seneste 8 ligakampe, herunder en 6-1 slagtning mod førerholdet Celtic tilbage i midten af oktober. Gæsterne så ud til at være kommet tilbage på sejrskurs efter deres 3-0 sejr hjemme over St. Mirren, men derefter gled de igen ned med 3 nederlag i træk mod Aberdeen (4-1), Ross County (0-2) og Kilmarnock (1-0).

Dagens Spilforslag

I denne anden del af sæsonen håber Rangers på at indhente deres bitre rivaler Celtic, som de har 9 point op til. I deres seneste møde med Hibernians tilbage i august spillede de uafgjort 2-2, men jeg forventer en dominerende præstation fra værterne i denne kamp, da de spiller på hjemmebane, hvor de ser næsten ubesejrede indtil videre, og mod et Hibernians-mandskabe, der har tabt 6 af de 8 udekampe, de har spillet indtil videre, og som kun har scoret 6 mål og lukket 15 ind i de 6 kampe.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig