Dagens spil

De Graafschap v Willem II

Holland Eerste Divisie 16.Dec kl.20.00

Dagens spil kigger på den hollandske Eerste Divisie som har sidste sidste runde i 2022, inden der er 3 ugers vinterpause og begge hold vil gerne rykke op i tabellen for at lukke hullet mod oprykningszonen. Vi forventer en målrig kamp, da begge hold sigter efter en sejr.

De Graafschap – Hjemmeholdet vandt 4 i træk på hjemmebane inden deres sidste kamp, som endte med et hjemmebanenederlag til FC Eindhoven 1-2. De Graafschap har formået at score 26 mål i denne sæson og samtidig indkasserer 27 mål. Ingen problemer med hensyn til at score, men masser af problemer med den måde de forsvarede sig på.

Willem II – gæsterne har ikke vundet en ligakamp i deres seneste 4 kampe. Deres seneste sejr var tilbage i slutningen af oktober med en 2-1 hjemmesejr over Jong Ajax. Siden da havde de ikke formået at vinde 3 af de sidste 4 kampe mod lavere liga modstandere som NAC Breda, FC Dordrecht og VVV Venlo. Willem II ved, at et nederlag her i dag kan kan betyde at de ryger ud af playoff-pladserne, så noget skal ske på banen.

Dagens Spilforslag

Taget i betragtning af at Holland Eerste Divisie har et gennemsnit på 3,04 mål pr. kamp og både Willem II og De Graafschap er de hold der er i stand til at score og indkassere, så bliver denne kamp helt sikkert ikke en 0-0 kamp. Spilforslaget lyder derfor over 2,5 mål, som kan findes bet365 med bedste odds.

Dagens Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig