spilforslag Jung Yeon-je / AFP

Brasilien v Sydkorea Tip

I den næstsidste ottendedelsfinale ved VM i fodbold, hvor favoritterne Brasilien møder Sydkorea, er der sen kickoff dagens spilforslag. Efter en blandet gruppespilsperiode kvalificerede Korea sig på andenpladsen. Efter uafgjort mod Uruguay i den indledende kamp og et ødelæggende nederlag til Ghana i den anden kamp, var der alt at spille for i deres sidste gruppekamp mod Portugal.

dagens spil

Til alles overaskelse så slog de Portugal i en livlig sejr, som sendte chockbølger igennem fodboldverdenen. Fejringen kunne dog godt blive kortvarig, da de nu skal slå VM’s mest succesfulde hold nogensinde, Brasilien. Dette VM har budt på mange sove kampe og dette kunne også blive en af dem, selvom det bliver meget svært.

Hvis der er én mand, de vil kigge på, så er det Heung-Min Son, som er blevet udskrevet som den bedste sydkoreanske spiller nogensinde efter Ji-Sung Park. Han har allerede hjulpet sit hold med at vinde Asia Cup i sin karriere, men det vil ikke kunne sammenlignes med en VM-triumf. Son blev sidste sæsons vinder af Premier Leagues gyldne støvle i sidste sæson, og han vil forsøge at teste Premier League-målmand Alisson med sine evner.

Vi kan se Brasilien spille meget højt oppe på banen og fokusere på flankerne, som de altid synes at gøre. Raphinha og Vini Jr. vil blive kigget på som de vigtigste mænd, hvis Neymar ikke starter.

Brasiliens midtbane gør det muligt for dem at spille meget højt. Personer som Casemiro og Lucas Paqueta besidder en overflod af energi til at angribe og forsvare ekstremt godt. De giver et ekstra lag af dækning, hvilket gør det muligt for angriberne at holde sig meget højt oppe på banen.

Sydkorea har bevist, at de kan holde tingene tæt mod de bedste hold, eftersom man kun har lukket mål én gang ind i to kampe mod Uruguay og Portugal! Begge disse hold har nogle ekstremt gode offensivspillere, så at holde så lavt et mål antal imod sig og gå ubesejret mod dem er noget af en bedrift.

Brasilien vs Sydkorea: Potentielle opstillinger

Før vi går ind på vores spilsforslag, så lad os spekulere i, hvordan opstillingerne potentielt kunne se ud for disse hold.

Brasilien:

Vi kan se Brasilien stille med en meget stærk opstilling. Med det største spørgsmålstegn er Neymars tilgængelighed.

GK: Alisson Becker

RB: Eder Militao

CB: Marquinhos

CB: Thiago Silva ©

LB: Alex Sandro

CM: Casemiro

CM: Fred

CM: Lucas Paqueta

RW: Raphinha

CF: Richarlison

LW: Vinicius Jr

Vi kan ikke se Neymar få lov til at starte fra start endnu, men snarere blive brugt som indskifter. Uanset hvad, så er det en utrolig stærk XI, der godt er i stand til at score et par gode mål. Selv mod Sydkoreas stærke forsvar.

Sydkorea

GK: Kim Seong-Gyu

RB: Kim Moon-Hwan

CB: Kim Min-Jae

CB: Kim Young-Gwon

LB: Kim Jin-Su

CM: Hwang In-Beom

CM: Jung Woo-Young

CM: Lee Jae-Sung

RW: Lee Kang-In

CF: Hwang Hee-Chan

LW: Son Heung-Min ©

Vi kan se Hwang vende tilbage til XI efter hans sejrsmål mod Portugal og Kim Min-Jae få pladsen som midterforsvarer på trods af sine skadesproblemer. Det er en afgørende kamp, og der er brug for Napolis midterforsvarer.

Dagens Spilforslag Brasilien v Sydkorea

Brasilien er store favoritter og med rette. Men dette VM smider om sig med overraskelser og mange mål. Vi tror at det bliver en livlig kamp, hvor begge hold kommer på tavlen og mindst 3 mål. Dette belønnes med odds 2.87 hos bet365 som er fin værdi for dagens spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig