Spilforslag Kenzo Tribouillard / AFP

Marokko v Spanien Spilforslag

Spilforslaget igår gik hjem igen da Sydkorea fik deres trøstemål imod de stærke Brasilianer. Og idag kigger vi så på Marokko mod Spanien i deres 1/8 finale.

Efter at have taget førstepladsen i gruppen, der blev delt med Belgien, Kroatien og Canada, etablerede afrikanerne sig som noget af hold som man skal respekterer i Qatar.

De er ubesejrede indtil videre i turneringen og indfriede forventningerne i deres seneste kamp mod Canada, som blev sendt hjem med et resultat på 1-2. De skal nu op mod den sværeste modstander indtil videre, så det skal blive spændende at se hvad de kan komme op med mod Spanien.

Spanierne gjorde deres vej til knockoutfasen sværere end forventet, da de endte på andenpladsen, hvilket betød, at målforskellen skulle blive afgørende mellem dem og Tyskland, som de delte samme antal point med.

Det europæiske mandskab fik et skuffende tilbageslag i deres seneste kamp mod Japan, da de led et tæt 2-1 nederlag, og de går sikkert ind til dette opgør ivrige efter at efterlade et meget bedre indtryk.

Dagens Spilforslag

Det afrikanske hold går ind til dette opgør med et mærkat som en alvorlig “underdog”, men de har efterladt et ganske godt indtryk indtil videre i turneringen og fortjener simpelthen ikke en så undervurderet behandling her.

Spanien har flere våben til rådighed, men som nævnt ovenfor er Marokko alt andet end en let opgave for dem. Der vil bliver fightet hårdt for enhver tomme af banen og vi tror på en kamp med kort til holdene. Derudover, så tror vi også at begge hold kan få scoret. Nedestående spilforslag giver odds 2.50 hos bet365 og der skal være mere end gode chancer for at den går hjem.

Dagens Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig