Dagens spil

Cartagena v Villareal B

Dagens spilforslag tager en pause fra VM og kigger sig omkring på fodboldmarkedet i jagten på et værdi spilforslag.

Cartagena slap afsted med tre point sidste gang på udebane til favoritterne fra Andorra, da de kom med en tæt 0-1-sejr.

De var generelt et underordnet hold det meste af tiden, stod stærkt i forsvaret og straffede dem for deres manglende effektivitet lige før kampens afslutning.

Cartagena ligger i øjeblikket på en 5. plads i La Liga 2-tabellen, idet de har fire point op til førerholdet fra Las Palmas.

Villarreal B formåede ikke at være mere kreative i deres seneste opgør hjemme mod det lidt favoritterede Leganes, da de tog et point i en 0-0 kamp. Midtbanespilleren Goujon er fortsat langtidsfraværende uden at have spillet indtil videre alligevel. Forsvarsspillerne Mbacke og De la Fuente skulle være tilbage efter afsonede karantæne.

Dagens Spilforslag

Cartagena er ved at opbygge en slags fæstning hjemme, da de er ubesejret foran deres fans i de seneste fire optrædener, og de er helt sikkert opsat på at fortsætte hvor de slap.

Desuden viser de mere sammenhængskraft i denne sæson, og mod et hold, der har store problemer på udebane, er der næsten ingen grund til at tvivle på deres succes i det kommende opgør.

Dagens Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig