Geona – Südtirol

Italien Serie B – Geona – Südtirol. 8.Dec kl 15.00

Italiensk helligdag i dag, men vi har masser af Serie B fodbold, imens der ikke er nogen VM kampe idag. Dagens spil kigger igen efter gode spilforslag, odds og fremfor alt værdi.

Genoa formodes at være en af favoritterne til at dominerer Serie B i denne sæson, men indtil videre skuffer de en del. Genoa har ikke vundet nogen ligakamp fra deres sidste fem Serie B kampe, deres hjemmebane rekord er heller ikke fantastisk, med en sejr, fem uafgjorte og et nederlag på 0-1 mod Cittadella.

Hvem ville have troet at Südtirol skulle ligge på 8. pladsen i Serie B, efter at de startede sæsonen med tre nederlag i træk i starten af sæsonen (Brescia 2-0 & Reggina 4-0 ude & 1-2 Venezia hjemme). Nu er de oppe på 12 kampe ubesejret, hvor de sidste 5 kampe er endt uafgjort.

Dagens Spilforslag

Bookmakerne åbnede med et Asian Handicap på -1 på Genoa, hvilket ikke afspejler virkeligheden for Genoa. Begge hold er utrolige dårlige i det offensive, især Genoa og Südtirol vil sikkert ikke have noget imod at få et point med hjem igen. Traditionen og statistikken tro i Italiensk fodbold så bliver det målfattigt.

Dagens Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig