Dagens Spilforslag PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Marokko v Portugal Spiltip

Stoltheden og værdigheden kunne ikke være meget større i Marokkos lejr, da det lykkedes dem at skabe en overraskelse mod favoritterne fra Spanien efter straffesparkskonkurrence. Så dagens spilforslag kigger holdet fra Afrika i sømmene og ser om vi kan finde et godt spilforslag.

Som forventet holdt europæerne bolden på fødderne det meste af tiden i denne kamp, men afrikanerne var oppe på mærkerne og var endda truende ved flere lejligheder, men i sidste ende kom det hele til at handle om straffesparkskonkurrence, hvor Marokko optrådte mere koncentreret og fortjent vandt i denne dramatiske kamp.

De kommer til at mangle midterforsvareren Nayeh Aguerd i denne kamp.

Portugiserne havde derimod en meget nemmere opgave i ottendedelsfinalen mod Schweiz, hvor de slap deres fulde potentiale løs og knuste deres modstander med en overbevisende 6-1 sejr.

Som det kunne ses af resultatet, var kampen ensidig, og Portugal havde fuldstændig kontrol over situationen og scorede to gange i første og hele fire gange i anden halvleg. Schweiz slap dog for den totale ydmygelse, da de fik reduceret i det 58. minut.

Den portugisiske trup skulle fortsat mangle venstreback Nuno Mendes og midterforsvareren Danilo Pereira men ellers er alle klar til at komme i semifinalen.

Dagens Spilforslag

Begge nationer er med god grund kommet så langt i Qatar, da Portugals kvalitet og Marokkos vedholdenhed og vilje ikke kan anfægtes.

Desværre er det tid for en af dem til at pakke taskerne og rejse hjem, og realistisk set er det afrikanske hold helt sikkert meget tættere på det scenarie.

Sandsynligheden for at levere en overraskelse to gange i træk er tæt på nul, mens at dømme ud fra den åbenlyse kvalitetsforskel er portugiserne simpelthen for stor en mundfuld at sluge, og de har helt sikkert midlerne og evnerne til at sejre i den kommende kamp, selv med Marokko i topform. I kampen mod Spanien havde Marokko hele fem offsides, så dagens spil ser således ud til odds 2.30.

Dagens Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig