dagens spilforslag RYAN LIM / AFP

Dagens Spilforslag Al Ahly vs Smouha

I 9. runde af den egyptiske Super League skal det højtflyvende Al Ahly spille imod det kriseramte Smouha.

Al Ahly startede sæsonen ganske imponerende ved at vinde alle deres første 7 kampe i ligaen, inden de til sidst gav slip på deres 100 % sejrsrekord efter en hårdt kæmpet 1-1 uafgjort mod et ti mand stort og modstandsdygtigt Future-mandskab.

Den offensive midtbanespiller El Shahat havde først bragt værterne foran med et mål i det 32. minut, men Future fik udlignet gennem angriber El Ouadi i det 79. minut.

Al Ahly ligger i øjeblikket i toppen af tabellen med 22 point – 2 point over Zamalek, som også spiller senere i dag.

Smouha har haft en svær start på sæsonen efter, idet de kun har vundet 1 kamp i deres seneste 8 kampe i ligaen.

Deres eneste sejr blev vundet på udebane mod Ismaily Ismailiya tidligere på måneden med 1-0, da forward Alya Sylla scorede kampens eneste mål i det 25. minut. Det er dog ikke lykkedes for holdet fra Alexandria at få endnu en sejr siden da, idet de har spillet 2 uafgjorte og 2 tabte 2 af de 4 kampe, de har spillet siden da, herunder et 2-0 nederlag hjemme til Al Ittihad sidste gang.

Smouha ligger i øjeblikket på 13. pladsen i tabellen med 7 vundne point og blot 1 point over nedrykningszonen.

Dagens Spilforslag

Al Ahly virker i høj grad som det bedre hold og er i stand til at afgøre hampen tidligt i denne kamp. De har vist sig at være nogle niveauer over Smouha i denne sæson. De sidste 5 kampe mellem disse to hold har givet Over 2,5 mål, og vi tror igen på mål med Al Ahly som vinder efter 90 minutter.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig