FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Dagens Spilforslag Avellino v Pescara

Vores Dagens Spilforslag gik nemt hjem igår, da Kevin De Bruyne var i fin form med resten af Man City holdet.

Så idag kigger vi forbi den italienske Serie C gruppe C hvor Avellino, tager imod delfinerne fra Pescara.

Avellino er 12. i tabellen efter 19 kampe og har opnået en nogenlunde afbalanceret statistik med 6 sejre, 6 uafgjorte kampe og 7 nederlag, hvilket giver 24 point og kun 3 point ned til Potenza, som fører nedrykningsspilzonen. Med 19 indkasserede mål indtil videre er de sammen med Picerno, der ligger på 8. pladsen, det femte bedste forsvar i divisionen.

Avellino er ubesejret i deres seneste 5 kampe i divisionen, hvor de har vundet over Taranto ( 4-0) og Turris ( 3-1) med en anden 1-0 sejr mod Fidelis Andria tidligere på måneden. De to andre kampe, hvor det ikke er lykkedes at vinde, har været uafgjorte kampe; først hjemme mod Juve Stabia i slutningen af sidste måned og derefter mod Monterossi sidste gang.

Pescara har på den anden side været et af de bedst præsterende hold i divisionen, da de i øjeblikket indtager tredjepladsen i tabellen efter at have samlet 38 point indtil videre i 19 kampe med 12 sejre, 2 uafgjorte og 5 nederlag.

Alberto Colombo’s mandskab synes at være mere effektivt på udebane, da 7 af deres 12 sejre i divisionen er kommet på udebane, hvor de har scoret hele 20 mål i kun 9 udekampe. Holdet synes dog at være løbet tør for benzin efter at have tabt 4 ud af de sidste 5 kampe i divisionen, hvor den eneste sejr i den dårlige stime kom på udebane mod Monopoli 1966 med 2-1.

Dagens Spilforslag

På trods af Pescaras imponerende udebaneserie, hvor de som tidligere nævnt har vundet 7 ud af de 9 kampe, ser vi dem ikke komme ud med en sejr her på Avellinos Stadio Partenio. Det bliver en tæt kamp, hvor begge hold vil være tilfredse med et point og Avellinos forsvar skal nok holde styr på Pescara, som synes at være gået på tidlig juleferie.

Dagens Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig