spilforslag

Dagens Spilforslag Leeds v Man City

Hvornår: 28.Dec Kl.20.00

Se kampen her: Viaplay

Det er meget nemt kun at se på Erling Haaland, når det kommer til mål i Manchester City, men vi må ikke glemme en spiller, som Phil Foden der har lavet 7 mål i 11 kampe.

Grunde til, at dette spil giver mening:

Sidste gang de mødtes vandt Man City 4-0, og gangen før var det 7-0. Man City til at score 3 mål er kun odds 1,90, og mens Haaland sandsynligvis vil score, tror vi også, at Foden har en god chance.

Foden har taget 27 skud i sine 11 starter, hvor mere end halvdelen var på mål. Han har spillet godt sammen med Haaland, men Haaland har også været god til at tillade chancer til andre. Faktisk har Haaland den 2. højeste forventede assist i City, kun bag Kevin de Bruyne.

Leeds’ forsvar har ikke set solidt ud i de sidste par kampe. 4 mål indkasseret til Tottenham, og 3 til Bournemouth.

Vi forventer ikke, at Leeds kan gøre noget mod Man City. City så stærke ud mod Liverpool i EFL Cuppen, og selvom Foden ikke spillede, så forventer vi at han starter mod Leeds. Spillet vi har fundet er hos bet365 og husk at klikke “void” hvis ikke starter.

Dagens Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig