spilforslag Marco BERTORELLO / AFP

Dagens Spilforslag Verona – Cremonese

Hvornår: Mandag d.9 Januar

Se kampen: TV2 Play

Det er et stort bundopgør i Serie A mellem disse to hold, og vi forventer en kamp med mange mål i denne kamp. Cremonese vil være tændt til denne kamp til ære for Gianluca Vialli efter hans død, da han startede sin karriere hos Cremonese.

Verona – Hjemmeholdet spillede uafgjort 1-1 i Torino i sidste uge og formåede at stoppe deres 11. nederlag i træk, hvilket helt sikkert var en lettelse for Verona. Det største problem for Verona er deres forsvar, eftersom de havde tabt 5 hjemmekampe i træk og indkasseret 10 mål. Deres sidste 5 hjemmekamp bestod dog af nederlag til de store hold. Idag er der en chance for at vende tingene og Verona har ikke råd til ikke at vinde!

Cremonese – Det eneste hold, der endnu ikke har vundet en Serie A kamp i denne sæson, kan dette være deres øjeblik, når de rejser til kæmpende Verona? Muligvis! Cremonese tabte snævert til Juventus hjemme i sidste kamp som var ret uheldigt, da de forsvarede sig meget godt. Deres sidste 5 udekampe har forbedret sig meget, og de har fire uafgjorte, et nederlag og har scoret i hver kamp.

Dagen Spilforslag

Vi regner med en hård kamp, hvor uafgjort sagtens kunne blive kampens resultat. Verona er i lidt bedre fatning, og vi kan ikke se dem tabe hjemme i denne vigtige kamp. Kampens betydning vil også bevirke at vi ikke får alt for mange mål, så fra bet365 prøver vi med denne betbuilder.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig