spilforslag CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Tip Til Ecuador v Senegal

Kampdato: Tirsdag, 29 november kl 16.00
Fodbold: VM i fodbold 2022

Ecuador beviste at de er en hård nød at knække i deres seneste gruppespil mod favoritterne fra Holland, da de formåede at tage et point i en kamp der endte 1-1. Det giver dem i øjeblikket en plads som nummer to i gruppen, og en fin chance for at snuppe en billet til knockoutfasen i turneringen.

De fik lidt problemer, da de indkasserede i åbningen, men forbedrede sig synligt i anden del af kampen, og kom som nævnt tilbage med mål fra Valencia, som har været stærkt spillende.

Senegal havde ingen problemer i deres seneste gruppespil mod værterne fra Qatar, da de rutineret noterede sig for en 1-3-sejr og dermed etablerede sig på 3. pladsen med et point mindre end deres modstandere i denne afgørende kamp. Dia, Diedhiou og Dieng var opgaven voksen for afrikanerne, mens værterne kan være tilfredse med deres samlede indtryk, da det lykkedes dem at score deres første mål nogensinde i den største begivenhed i fodbold.

Senegaleserne bør ikke have mange ændringer forud for denne kamp, da kun midtbanespilleren Kouyate fortsat er tvivlsom.

Dagens Spilforslag

Det er unødvendigt at sige noget om vigtigheden af denne kamp, da tre point vil give den ene af dem en billet til knockoutfasen i turneringen. Ecuador er i en lidt bedre position, da et uafgjort resultat vil gøre arbejdet, men ikke desto mindre er et maksimalt engagement af hver nation sikkert, så det hele handler om, hvem der knækker først i en højst sandsynligt temmelig dynamisk og interessant kamp. Vi satser på en god fodboldkamp med mål.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –