(Photo by Patrik Stollarz / AFP)

Dortmund – Schalke og flere gode kampe d. 16 maj!

Der er masser af kampe d. 16 maj. Endelig er der fodbold på TV igen, lørdag 16. maj giver Bundesligena os seks kampe. Den mest spændende for mange herhjemme er nok kampen mellem Borussia Dortmund og Schalke 04.

Se Bundesliga på TV og LIVE stream her.

Borussia Dortmund – Schalke 04

Kampstart: 15:30
TIL KAMPEN

Helt sikkert en af de bedste kampe d. 16 maj! Selvom den gule mur ikke er til stede, og der er 82.000 tomme pladser på stadion, forventer vi et højt tempo i dette klassiske derby. Kendt som Revierderbiet, som er en kamp mellem to hold i den tyske Ruhr-distrikt, og det er meget kort distance mellem Veltins-Arena i Gelsenkirchen, hvor Schalke 04 spiller og Signal Iduna Park i Dortmund.

Dortmund klarer sig godt for tiden og er lige bagved Bayern München i tabellen. Lørdag skal de dog klare sig uden både Emre Can og Axel Witsel. De havde brug for behandling af skader uden for det område, som Dortmund har valgt at isolere sig i. Reglerne er strenge og hvis spillere ikke har opfyldt dem kan de ikke spille.

Det tyske fodboldforbund har bekræftet, at holdene har fem udskiftninger i stedet for de sædvanlige tre. Hver træner må dog kun stoppe spillet tre gange. Dette betyder, at flere spillere skal skiftes på samme tid, en eller flere gange i løbet af kampen.

Haaland er en af verdens bedste spillere under 21 år.

Andre kampe d. 16. maj

Vi venter stadig på de andre store ligaer i fodbold, men det betyder ikke at der ikke er fodbold i fjerneren!

Augsburg – Wolfsburg

Kampstart: 15:30
TIL KAMPEN

Augsburg kæmper for at vinde deres første Bundesliga-kamp siden deres sejr mod Werder Bremen i begyndelsen af februar. Der har efterfølgende lidt fire nederlag og én uafgjort, og så måtte træner Martin Schmidt naturligvis takke ham. Hvorvidt Heiko Herrlich formår at få et godt resultat i sin første kamp som træner for holdet bliver spændende at se!

Wolfsburg havde fundet melodien, før Bundesliga blev udsat, og det bliver spændede at se om de kan fortsætte. Wout Weghorst, Wolfsburgs topscorer denne sæson, er ude på grund af fem gule kort.


Leipzig – Freiburg

Kampstart: 15:30
TIL KAMPEN

En vigtig kamp for hjemmeholdet, der kun er et point bag Dortmund. De to sidste kampe mod Bayer Leverkusen og Wolfsburg endte uafgjort, men det lykkedes dem at slå Tottenham 3-0, før fodbold blev udsat.

Der er stadig håb for Freiburg, der stadig har gode muligheder for at kvalificere sig til Europa League. I Bundesliga har de haft forskellige resultater med to sejre, to nederlag og en uafgjort i deres sidste fem kampe.


Hoffenheim – Hertha Berlin

Kampstart: 15:30
TIL KAMPEN

Hoffenheim jager den sidste Europa League-plads, for selvom de kun har vundet en af deres sidste fem kampe, er der kun et point op til Schalke 04 på 6. pladsen. Hertha Berlin har lang vej at gå, og kan sagtens rykke ned.


Fortuna Düsseldorf – Paderborn

Kampstart: 15:30
TIL KAMPEN

Fortuna Düsseldorf har bare vundet en kamp i år. Der er fire point op til Mainz og fire point ned til Werder Bremen. De ligger på play-off pladsen til 2. Bundesliga. Paderborn vil få det vanskeligt med Streli Mamba som tidligere i sæsonen har scoret mål mod både Dortmund og Leipzig.


Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

Kampstart: 18:30
TIL KAMPEN

Eintracht Frankfurt havde en strålende start på året med 10 point i fire kampe. Derefter var der nederlag mod Dortmund, Union Berlin og Bayer Leverkusen, og med det er de nu blot seks point over stregen. Når det kommer til den tyske cup, skal de spille semifinaler. For Gladbachs del har de forblevet i tabellens øverste niveau hele sæsonen. Nu er de to point bag Dortmund.

Vi har meget at se frem til den 16. maj, og der er flere kampe på søndag også. Se vores liste over sportsgrene på TV her!

© TVsporten.dk – Fodbold i TV