FC København v Bayern München: 03/10/2023 Champions League

Der venter en stor oplevelse for de danske spillere, når de tager imod de tyske mestre fra Bayern München i Champins league. FCK fik en udemærket start med 2-2 på udebane i Tyrkiet mod Galatarasary og det må give lidt selvtillid, trods nederlaget i parken til FC Midtjylland. Bayern München vandt 4-3 på hjemmebane mod Manchester United og har ligesom FC København været involveret i vigtige opgør i weekenden, hvor det blev til 2-2 ud imod Leipzig.

Kan FC København vinde over Bayern? Brøndby gjorde det i 1998 med 2-1 i netop parken, så hvorfor ikke? Vi kigger på form og hold, før denne spændende champions league kamp.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Find Champions League oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

FC København – Bayern München Kampinfo

Kamp:FCK – Bayern München
Start: 03/10/2023 kl. 21:00
Arena: Parken
Tv Kanal:3+ & Viaplay

Vinder Bayern München?

Giganterne fra Tyskland er kæmpe favoritter mod FCK på udebane og det er med god grund. Udover at være suveræne de sidste ti år i den tyske bundesliga, så er de altid godt med i Champions League og har vundet turneringen seks gange. De ligger nummer et i den tyske bundesliga og i weekenden viste de endnu engang deres klasse og målfarlighed. Bagud 2-0 på udebane mod Leipzig, men alligevel fik de 2-2 takket være Harry Kane og Leroy Sane.

Af spillere som man skal lægge mærke til er der nok af. Det vrimler med stjerner som Neuer, Goretzka, Coman, Sane, Gnabry og Harry Kane. Netop Kane har fået en fin start på livet i det tyske, hvor han har scoret otte gange.

Bayern München-træner Thomas Tuchel må kæmpe med en række utilgængelige spillere. Matthijs de Ligt, Manuel Neuer, Tom Hülsmann, Serge Gnabry og Tarek Buchmann vil ikke spille i parken.

Kan FC København Få Point?

Lidt af en overaskelse at FCK fik point med fra Tyrkiet i den første gang, hvor de i store perioder var under pres. Men skulle de få point mod Bayern, så ville det være en sensation. FCK er pt det bedste hold i superligaen, men klasseforskellen mellem de to hold er til at føle på. Meget skal lykkes på dagen, hvis FCK skal byde Bayern op til dans og koncentration skal være langt større end hvad den var mod FC Midtjylland i parken. Her tabte løverne på eget græs 0-2, hvilket bestemt ikke var den perfekte opvarmning forud den svære kamp mod Bayern München.

Kan FCK stå stærkt i defensiven og frustrerer de tyske spillere langt ind i kampen, så har de en chance. Bayern er farlige i angrebet, men ofte glemmer de at forsvarer sig og kan FCK fange dem på et par omstillinger, så lure sensationen.

Kevin Diks er ud med en lyskeskade) og Davit Khocholava (Knæskade) er heller ikke til rådighed for FC Københavns manager Jacob Neestrup.

FCK Champions League Program

20/09: Galatasaray 2 – 2 FC København

3/10: FCK v Bayern München

24/10: Manchester United v FC København

8/11: FC København v Manchester United

29/11: Bayern München v FC Købehavn

12/12: FC København v Galatasaray

Optakt til Kampen

Parken er udsolgt og de knap 40.000 mennesker klædt i hvidt, skal nok skabe en stemning som er en Champions League kamp værdigt. Det umiddelbare kampbillede bliver formentlig med Bayern på bolden i det meste af kampen, imens FCK forsvarer sig. Så længe der står 0-0, så ligger presset på Bayern og det skal FCK udnytte. Omvendt skal de passe på med at ikke blive forvandlet til kegler på banen og lade Bayern dominerer kampen

Trods nederlaget mod FC Midtjylland i weekenden, så har FC København midlerne til at score mod dette Bayern München hold. Problemet er bare at et mål vil nok ikke være så mange, som de vil indkassere. Bayern viste deres offensive power i deres 4-3-sejr over Manchester United i første runde, hvor tyskerne rullede derudaf. Trods ciffrerne, så lignede de hele tiden et hold med kontrollen over kampen, men udviste også en bekymrende adfærd i defensiven, da de indkasserede tre mål.

Uanset hvordan vi vender og drejer denne kamp med danske briller på, så er Bayern München kæmpe favorit i denne kamp. Eneste akilleshæl i den smurte tyske maskine, er at deres defensive adfærd langt fra er perfekt og hvis FC København skal have en chance for point, så skal de kende deres besøgstid, når mulighederne kommer.

Uanset hvad, så bliver det en god kamp med en del mål og vi håber, at FCK chokerer fodbold europa og tager point fra Bayern München.

FAQ

Hvornår spiller FCK mod Bayern München?

Kampen starter Tirsdag den 3. Oktober kl.21.00

Hvem er FCK i Champions League-gruppespil med?

 FC København skal møde Galatasaray, Bayern München og Manchester United.

Hvor kan jeg se FC København – Bayern München i tv?

Det kan se Champions League kampe på TV3+, TV3 Sport og TV3 Max og på streamingtjenesten Viaplay. Hold øje med vores tv-oversigt, hvor vi viser hvilke kampe der spilles, og på hvilke kanaler.