FC København – Galatasaray: 12/12/2023 Champions League

FC København og Galatasaray brager ind i hinanden i sidste runde og der er utrolig meget på spil for begge hold. FC København og Galatasaray går nemlig ind til kampen velvidende om, at sejr ville være nok til at sende dem videre til knockout-fasen af Champions League.

Begge hold har samlet fem point fra deres indledende fem kampe indtil videre, og mens værterne i øjeblikket er foran på målforskel, er Galatasarays skæbne også i deres egne hænder.

Vi kigger nærmere på de to hold`s form og informerer om hvor du kan se FCK – Galatasaray United i TV.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Find Premier League kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

FC København – Galatasaray Kampinfo

Kamp:FC København – Galatasaray
Start: 12/12/2023 kl. 21:00
Arena:Parken
Tv Kanal:Viaplay & 3+

FC København – Galatasaray Optakt

Den sidste kamprunde i UEFA Champions Leagues gruppespil er over os, hvor FC København på andenpladsen tager imod Galatasaray på tredjepladsen. Disse to klubber er involveret i en direkte duel om at afgøre, hvilket hold der skal følge med Bayern München. Begge hold er lige på fem point, men det er den danske hold, der har en lille målforskel (-1 til Galas -2 ).

Med Manchester United på fjerdepladsen på fire point, er der en række måder, hvorpå denne sidste kampdag kan forløbe. Uafgjort til København og Galatasaray kombineret med en Manchester United-sejr vil medføre, at begge disse hold blev elimineret, da det engelske hold ville slutte på andenpladsen. I det scenarie vil FC København sikre sig tredjepladsen og en plads i Europa League knockout-runden. En sejr til en af disse hold ville automatisk få dem til at blive nummer to. København kan også gå videre med uafgjort i denne kamp kombineret med et Manchester United tab til Bayern.

København gjorde det fremragende i deres 0-0 uafgjort ude mod Bayern München i femte kamp, et point som i sidste ende kan gøre forskellen i denne tætte kamp om andenpladsen. De forsvarende danske mestre har samlet set ikke været i en god form, eftersom de røg ud af pokalen til Silkeborg over to kampe. En 2-1-sejr på udebane over Silkeborg satte dog en stopper for holdets længste sejrsløse periode i sæsonen i fem kampe, hvoraf tre er endt med nederlag.

Hvad angår Galatasaray, formåede de også at få et potentielt afgørende point i deres sidste Champions League-optræden. Galatasaray kom flot tilbage mod Manchester United og fik 3-3 i en spændende kamp og siden det resultat har Galatasaray vundet deres sidste to efterfølgende kampe. De tyrkiske giganter er nu oppe på fire kampe på tværs af alle turneringer og har scoret imponerende 12 mål i denne periode.

Forventede Opstillinger

Vi kigger på de to holds potentielle opstillinger.

FC København

Grabara; Jelert, Vavro, Boilesen, Diks; Lerager, Falk, Goncalves; Bardghji, Claesson, Elyounoussi

Galatasaray

Muslera; Boey, Nelsson, Bardakci, Angelino; Ndombele, Torreira; Ziyech, Mertens, Akturkoglu; Icardi

FC København – Galatasaray detaljer

  • -Der har været tre møder mellem de to hold, med en sejr til hver side og en uafgjort på 2-2.
  • -Galatasaray har haft fem møder mod dansk modstand i Europa, vundet to gange og tabt én gang.
  • -Tirsdagens kamp vil markere Københavns tiende møde med tyrkiske modstand. De har vundet fem af deres tidligere kampe og tabt to gange.
  • -FC København er det lavest scorende hold i gruppe A med syv mål.
  • -Galatasarays eneste sejr i Champions League i denne sæson kom på udebane mod Man U.
  • -Super Lig-holdet har den næstdårligste defensiv rekord i gruppe A, hvor der er blevet scoret 12 gange imod dem.

FAQ

Hvem viser FCK – Galatasaray?

FC København-Galatasaray vil blive vist i tv på Viaplay & 3+.

Hvornår spilles FCK -Galatasaray ?

Kampen spilles tirsdag 12. December kl. 21:00 i Parken.